Şanlıurfalı uzman çavuş ve eşinin acı sonu! Daha 20 gün önce evlenmişlerdi

Osmaniye’de meydana gelen trajik olayda, tartıştığı eşini tabancayla vurduktan sonra aynı silahla kendisine ateş eden Uzman Çavuş S.A. ve eşi A.A., kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Henüz 20 günlük evli olduğu öğrenilen Şanlıurfalı çiftin ölümü yakınlarını yasa boğdu.

Şanlıurfalı uzman çavuş ve eşinin acı sonu! Daha 20 gün önce evlenmişlerdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

OSMANİYE- Olay, sabaha karşı Osmaniye’nin Bahçe ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. 

İddiaya göre, 6 katlı bir apartmanın dairesinde oturan ve Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Uzman Çavuş S.A. ile eşi A.A. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen tartışmada S.A., belinden çıkardığı tabancayla eşi A.A.’ya ateş etti. Olayın hemen ardından sağlık ekiplerine ihbarda bulunarak yardım isteyen S.A., daha sonra aynı silahla kendisini vurdu.

İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık görevlilerince ilk müdahaleleri yapılan ağır yaralı çift, ambulanslarla Bahçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

20 GÜNLÜK EVLİ ÇİFT KURTARILAMADI

Hastanede acil tedaviye alınan S.A. ve A.A., doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Henüz 20 gün önce dünyaevine giren çiftin acı haberi aileleri ve sevenlerini derinden sarstı.

Çiftin cansız bedenleri, kesin ölüm nedenlerinin tespiti amacıyla otopsi yapılmak üzere Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

ACI HABER ŞANLIURFA’YA DÜŞTÜ

Yaşanan facianın ardından acı haber, Uzman Çavuş S.A.’nın Şanlıurfa’nın Bozova ilçesindeki ailesine ulaştırıldı. S.A.’nın cenazesinin otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bozova ilçesine bağlı Hacılar kırsal mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Şanlıurfalı uzman çavuş ve eşinin acı sonu! Daha 20 gün önce evlenmişlerdi
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.