Reklam Alanı

SOSYAL GİRİŞİMCİLİK, GÜÇLENDİRME VE UYUM PROJESİ (SEECO)

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

SEECO Projesi 2. Hibe Çağrısı Diyarbakır ve Şanlıurfa için başlıyor.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ve Dünya Bankası koordinasyonuyla yürütülen Sosyal Girişimcilik odağında kadınların ve gençlerin sosyo-ekonomik yönden güçlendirilmesi ve toplumsal uyumun sağlanması için hayata geçirilen bu proje yeni girişimcilerimiz için önemli bir katkı sağlayacaktır. 

Hızlandırma Programı

Hızlandırma Programı, Diyarbakırda ve Şanlıurfa'da halihazırda bir işletmesi olup onu geliştirmek isteyen katılımcılar içindir. Mevcut işletme sahipleri firmalarını geliştirmek ya da büyütmek için sürece dahil olabilir. Kooperatifler, Kooperatif Üyeleri, vergi yükümlülüğü olan işletme sahipleri (Limited, Anonim ve Şahıs Şirketleri) kuruluş tarihi 21.03.2023 veya öncesinde şirketin kurulmuş olması kaydıyla Hızlandırma Programı üzerinden projeye katılım sağlayabilir.Başvuru sonrası eğitime çağrılan ve sonrasında hibe süreci için başarılı olan adaylar 25.000 EUR'a kadar hibe desteğinden faydalanabileceklerdir. 

Kuluçka Programı

Kuluçka Programı, yalnızca Şanlıurfa'da girişimci olmak ve yeni bir işletme kurmak isteyen katılımcılar içindir. Vergi yükümlülüğü olmayan, evden satış yapan katılımcılar sürece dahil olabilir. Başvuru sonrası eğitime çağrılan ve sonrasında hibe süreci için başarılı olan adaylar 10.000 EUR'a kadar hibe desteğinden faydalanabileceklerdir.

Hibe almaya hak kazanan tüm katılımcılar proje kapsamında yetkililer tarafından bir yıl boyunca takip edilecek ve mentorluklarla destekleneceklerdir.

Kimler Başvurabilir?

Şanlıurfa ve Diyarbakır’da halihazırda bir işletmesi olup onu geliştirmek isteyen kadınlar ve 30 yaş altı gençler (kadın ve erkekler),

Şanlıurfa ili için bir iş fikri olan ve bunu hayata geçirmek isteyen yeni girişimci adayı kadınlar ve 30 yaş altı gençler (kadın ve erkekler) Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları ve Geçici Koruma Altındaki Suriyeli Kadınlar (yaş sınırı yoktur).

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları ve Geçici Koruma Altındaki Suriyeli 18-29 yaş aralığındaki gençler (kadın ve erkek), Şanlıurfa ve Diyarbakır illeri için en az bir yıllık mevcut işletmesi olan (kuruluş tarihi itibariyle 21.03.2023 veya öncesi olanlar) ve işletmesinin kapasitesini artırmak isteyen, Ev sahibi ve misafir topluluklardan tek kadın girişimci ile kadınların sahibi ya da ortağı olacağı işletmeler, Kadınlar (önceliklendirilir),

 Program Hibe Rehberine ve SSS dokümanlarına linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Her türlü sorunuz da Şanlıurfa için 0530 478 71 67 Diyarbakır için 0530 130 51 38 [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Not: Hem hızlandırma hem kuluçka programı için 1.çağrı döneminde olumsuz değerlendirilen adaylar/işletmeler bu çağrıya başvuru yapabilirler.

SOSYAL GİRİŞİMCİLİK, GÜÇLENDİRME VE UYUM PROJESİ (SEECO)
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.