Reklam Alanı

PROJE  TEKLİF ÇAĞRISI

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

SOSYAL GİRİŞİMCİLİK MERKEZİ VE GEÇİM KAYNAĞI TESİSİ DESTEK PROGRAMI YAYINLANDI.

Daha önce  yürütülen Sosyal Girişimcilik odağında kadınların ve gençlerin sosyo-ekonomik yönden güçlendirilmesi ve toplumsal uyumun sağlanması, gençlerimize yönelik işletmelerini geliştirmek üzere yayınlanan (SEECO) program bu kez üç bileşen altında tekrar çağrıya çıktı.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Dünya Bankası desteği ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi (SEECO) kapsamında Sosyal Girişimcilik Merkezi ve Geçim Kaynağı Tesisi Destek Programı Proje Teklif Çağrısı ilan edilmiştir.

Genel amacı; SEECO Projesinin yürütüldüğü 5 Kalkınma Ajansı Bölgesindeki 11 ilde (Adana, Mersin, Mardin, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır) misafir ve ev sahibi topluluklar arasında dayanışma ve işbirliğini sağlamak için katılımcı karar alma süreçleriyle sürdürülebilir ekonomik geçim kaynağı ve ortak kullanım alanları/tesisleri projeler oluşturmak olan çağrı programı kapsamında başvuru rehberinde belirlenen uygun başvuru sahipleri ile yapılacak alt-hibe anlaşması ile Sosyal Girişimcilik Merkezi ve/veya Geçim Kaynağı Tesislerinin kurulması hedeflenmektedir

Çağrı programı kapsamında her bir proje başına verilebilecek destek tutarının alt limiti 150.000 Avro, üst limiti 300.000 Avro’dur.

Proje uygulama süresi, makine ve ekipman alımını içeren mal alımı ve tefrişat projeleri için 6 Ay, küçük ölçekli inşaat işini içeren mal alımı ve tefrişat dahil projeler için 9 Aydır.

İlk aşama olan ön başvuru, uygun başvuru sahiplerince hazırlanarak Kalkınma Ajansına yapılacak olup Ön Başvurular İçin Son Tarih 26 Nisan 2024 Saat 17.00’dir.

Bileşen 1: Misafir ve Ev Sahibi Topluluklardaki Kadınlar ve Gençler İçin Sosyal

Girişimcilik

Bileşen 2: Misafir ve Ev Sahibi Topluluklar için Geçim Kaynaklarıyla İlgili Tesisler

Bileşen 3: Kurumsal Kapasitenin Güçlendirilmesi ve Proje Yönetimi

Proje başvurusu ile ilgili Uygun başvuru sahipleri ve çağrı programına dair detaylı bilgi Proje Teklif Çağrısı Rehberi sunulmuştur.

 Karacadağ Kalkınma Ajansı sitesi ziyaret edilebilir. (https://www.karacadag.gov.tr/)

PROJE  TEKLİF ÇAĞRISI
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.