Karaköprü Belediyesi'nden vatandaşlara müjde: Yeni yollar geliyor!

Karaköprü Belediyesi ilçede açılan yollarda ve yenilenen yollarda beton kilitli parke döşeme çalışması yaparak yeni yolları hizmete sunuyor.

Karaköprü Belediyesi'nden vatandaşlara müjde: Yeni yollar geliyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Belediyesi her geçen gün büyüyen ilçeye yeni yol hizmeti sunmak için çalışıyor. İlçenin gelişen mahallelerinden olan Mehmetçik’te fen işleri ekipleri yeni açılan ve alt yapısı tamamlanan yollarda üst yapı çalışmalarını gerçekleştirerek yeni yolları hizmete sunuyor. 

Yollarda beton kilitli parke döşeme çalışması yapılarak yeni yolları mahalleye kazandıran ekipler, deforme olmuş yollarda ise onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yoğun bir çalışma içerisinde olduklarına dikkat çekerek, “265 bini aşan nüfusa ve büyüyen bir potansiyele sahip ilçeye hizmet ediyoruz. Her geçen gün iş yükümüzün arttığının farkındayız ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Fen işleri ekiplerimiz gerekli mahallelerimizde gerek yol açma gerekse kilitli parke döşeme çalışmalarıyla vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmemesi için çok yoğun çalışıyor.

Üstyapı çalışmalarına önem veriyoruz çünkü yollarımız bozuk olursa yaptığımız diğer hizmetlerin pek önemi kalmaz. Öncelikle vatandaşlarımızın konforlu yollarda sıkıntısız bir şekilde seyahat etmesini sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Mehmetçik Mahallesinin yanı sıra Doğukent, Seyrantepe, Güllübağ, Batıkent ve Atakent mahallelerinde ihtiyaç dahilinde programlı olarak altyapı çalışmalarını sürdürüyor. 

 

Karaköprü Belediyesi'nden vatandaşlara müjde: Yeni yollar geliyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.