Urfa’da geleceğin sporcuları yetişiyor

Karaköprü Belediyesi tarafından açılan spor kurslarında çocuklar hem tekvando sporunu hem de disiplini öğreniyor.

Urfa’da geleceğin sporcuları yetişiyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Belediyesi Spor İşler Müdürlüğü bünyesinde çocuklar için açılan tekvando kursu ile çocuklar hem tekvando sporunu hem de spor disiplinini öğreniyor. Karaköprü Belediyesi Doğukent Spor Kompleksinde ücretsiz olarak açılan kursta, öğrenciler uzman tekvando antrenörlerinden aldıkları eğitimle tekvando konusunda kendilerini geliştiriyorlar.

Tekvando sporunun yanı sıra çocuklara uzakdoğu sporlarının felsefesi ve spor disiplini aşılanarak geleceğin sporcuları olmaları yolunda temel eğitim veriliyor.

Doğukent Spor Kompleksi, Çankaya Çadır Spor Merkezi, Seyrantepe Spor Merkezi ve Yaşampark Spor Merkezinde birçok kursta yüzlerce çocuk sporla tanışırken, istedikleri branşta gelişip geleceğin milli sporcuları olma yolunda ilerliyorlar.

Kurslara katılan çocuklar tekvando derslerinin çok eğlenceli ve öğretici geçtiğini belirterek Karaköprü Belediyesi’ne ve Başkan Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler. 

Öte yandan Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik basketbol ve voleybol kursları da veriliyor.

Urfa’da geleceğin sporcuları yetişiyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.