Urfa'da tarihi geçmiş ürünlere el konuldu

Harran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerinde ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde bulunan büyük ve küçük işletmelerin genelinde denetimlerini sürdürüyor.

Urfa'da tarihi geçmiş ürünlere el konuldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe genelinde halk sağlığını önceleyerek, çalışmalarını sürdüren Harran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, düzenli olarak sürdürdüğü denetimlerini Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla yerine getirmeye devam ediyor.

Son kullanma tarihi geçmesine rağmen raflardan indirilmeyen ürünlerin vatandaşa satışını gerçekleştiren işletmelere cezai müeyyide uygulayan zabıta ekipleri, vatandaş sağlığını her şeyden daha çok önemsediklerini belirterek, denetimlerin devam edeceği belirtildi.

Halk sağlığını her şeyden daha çok önemsediklerini dile getiren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz şunları kaydetti:

“ Önceliğimiz insan sağlığı, önceliğimiz vatandaş memnuniyetidir. Zabıta ekiplerimiz denetimlerini sıklaştırarak, tarihi geçmiş ürünlere el koyarak, imha etmeye devam ediyor. Geçmişten bu yana esnaf ve vatandaş memnuniyetinin en üst seviyede olduğu Harran ilçemizde bu durumu korumak için bizlerde Harran Belediyesi olarak gerekli tüm etmenleri sağlamak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz”. 

Urfa'da tarihi geçmiş ürünlere el konuldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.