Şanlıurfa’da şüphelinin evinden çıkanlar şaşırttı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından "Silah ve Mühimmat Kaçakçılarına Yönelik" JASAT ekiplerince icra edilen çalışmalar neticesinde, Haliliye’de silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen O.B. isimli şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda çeşitli miktarda uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Şanlıurfa’da şüphelinin evinden çıkanlar şaşırttı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından "Silah ve Mühimmat Kaçakçılarına Yönelik" Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince icra edilen çalışmalar neticesinde, Haliliye’de silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen O.B. isimli şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde operasyon düzenlendi.

Yapılan aramada; 1 kaleşnikof piyade tüfeği, 1 glock marka ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 1 sarsılmaz marka ruhsatsız tabanca ve şarjörü, 40 tabanca gövdesi, 40 tabanca üst kapağı, 3 tabanca namlusu, 1 blow marka ses tabancası ve şarjörü, 3 ruhsatsız av tüfeği, 30 adet 12 cal. av tüfeği fişeği, 41 adet 7,62 mm fişek, 2 kök kenevir bitkisi, 5 gram metamfetamin, 5 uyuşturucu kullanma aparatı, 2 silah dürbünü ve 1 suçta kullanılan otomobil ele geçirildi.

Yakalanan O.B. isimli şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca "Silah ve Mühimmat Kaçakçılarına Yönelik" operasyonel faaliyetlere hız kesmeden azim ve kararlılıkla devam edileceği bildirildi.

Şanlıurfa’da şüphelinin evinden çıkanlar şaşırttı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.