İşte Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin hizmete gireceği tarih

TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa’da yapımı süren şehir hastanesinin açılacağı tarihi açıkladı. Bozdağ, bin 700 yataklı hastanenin Kasım 2024’te hizmete gireceğini söyledi.

İşte Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin hizmete gireceği tarih

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa’da yapımı süren şehir hastanesinin açılacağı tarihi açıkladı. Bozdağ, bin 700 yataklı hastanenin Kasım 2024’te hizmete gireceğini söyledi.

TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Karaköprü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 30 yatırım ve hizmetin toplu açılışını gerçekleştirdi. 

 

Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen açılış törenine, Bekir Bozdağ’ın yanı sıra Vali Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Abdurrahim Dusak, Hikmet Başak, Cevahir Asuman Yazmacı, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ile çok sayıda davetli katıldı. 

Açılış konuşması yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü’yü kalkındırma adına yeni hizmetler kazandırıp açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

 Başkan Baydilli, “Karaköprü’müzü ilmek ilmek işleyerek durmadan, yorulmadan hizmet etmeye devam ediyoruz. Bizler insan odaklı hizmet etmek için çaba sarf ediyoruz, vatandaşlarımıza değer vererek onlar için çalışıyoruz.  İlçemize 19 adet yeni park kazandırıp daha yeşil Karaköprü hedefinde ilerliyoruz, bunun yanında gençlerimiz için merkez ve kırsal mahallelerimize toplam 10 adet semt sahası kazandırdık. Ayrıca Doğukent Mahallemizde de vatandaşlarımızın talebini karşılamak için yeni modern bir semt pazarı yapımını tamamladık.

Bugün burada tüm bu hizmetlerin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah değerli Bakanımızın da desteğiyle daha nicelerini ilçemize ve şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz. 30 adet hizmetimizin açılışı Karaköprü’müze hayırlı olsun” diye konuştu.

 

BOZDAĞ'DAN HASTANE MÜJDESİ

Törende konuşma yapan Bekir Bozdağ, Şanlıurfa’da yapımı süren şehir hastanesiyle ilgili müjdeli haberi verdi. Bozdağ, bin 700 yataklı hastanenin Kasım 2024’te hizmete gireceğini söyleyerek, “Vatandaşlarımızın faydalanacağı, gençlerimizin ve çocuklarımızın faydalanacağı çok güzel hizmetler Karaköprü’ye kazandırıldı. Şanlıurfa’ya daha güçlü bir şekilde daha güzel hizmeti yine bu kadrolar yapacaktır.

 

Bugün Karaköprü ilçemizde 30 tane güzel hizmetin açılışını yaptık ve vatandaşlarımız bu hizmetlerden faydalanmaya başladı. Bu anlamda Karaköprü’nün başarılı başkanı Metin Baydilli’ye ve ekibine güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Törende Bekir Bozdağ’ın yanı sıra Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve 

Program, okunan duanın ardından toplu şekilde kurdeleler kesimiyle sona erdi. 

 

İşte Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin hizmete gireceği tarih

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.