Hak sahiplerine verilecek deprem konutlarını gezdi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Birecik’te yakın zamanda hak sahiplerine teslim edilecek deprem  konutlarını gezdi. Şıldak, “Şanlıurfa’da deprem konutlarımızın inşası hızlı bir şekilde devam ediyor. Yeni yıla girmeden 897 konutu teslim etmeyi planlıyoruz. Bunun için sıkı bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Hak sahiplerine verilecek deprem konutlarını gezdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ‘Fırat’ın incisi’ olarak bilinen ve nesli tükenme tehlikesi altındaki Kelaynakların ana vatanı Birecik ilçesinde bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu.

İlk olarak Birecik Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Vali Şıldak, OSB Yönetim Kuruluyla da bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında inşaası devam eden fabrika binalarını da gezen Vali Şıldak, Birecik OSB’nin ilçeye büyük değer katacağını kaydetti. 

İlçe temaslarına Kaymakamlık ziyaretiyle devam eden Vali Şıldak, ardından kamu kurumu yöneticilerinin katılımıyla ilçe değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının yapıldığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden çıkışında esnafı ziyaret eden Vali Şıldak, işlerinde bol kazançlar diledi. 

 

ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI

Eğitime verdiği önemle bilinen Vali Hasan Şıldak, Birecik temasları kapsamında Türkan Halit Aykılıç Fen Lisesinde öğrencilerle buluştu. Sınıfları ziyaret eden Vali Şıldak, öğretmenlerle de bir araya gelerek, “Gençlerimiz sizin onlara vereceğiniz eğitim sayesinde ülkemize yön verecekler. Bu yönüyle çok ciddi bir sorumluluğunuz var. Bizler de bunun farkındayız ve bu yüzden her anlamda sizlerin yanında olacağız” dedi. 

 

ŞEHİDİN BABA OCAĞINA ZİYARET

2008 yılında Hakkâri Şemdinli’de şehit olan Seracettin Aktaş’ın baba ocağını da ziyaret eden Vali Şıldak, hem devlet hem millet nezdinde şehit ailelerinin her zaman en kıymetli emanet olduğunu belirtti. Şehit Aktaş, burada dualarla anılırken, Vali Şıldak şehidin ailesine Kur’an-ı Kerim ve tablo hediye etti. 

Birecik’te Adliye, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ziyaretleri de gerçekleştiren Vali Şıldak, Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Fidan Üretim Tesisinde incelemelerde bulundu. Türkiye’nin en büyük üçüncü fidan üretim merkezinde üretilen birbirinden farklı türler hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Şıldak, daha sonra yapımı hızla devam eden deprem konutlarında incelemelerde bulundu. 

 

DEPREM KONUTLARINI GEZDİ

TOKİ tarafından yapılan ve yakın zamanda hak sahiplerine teslim edilecek konutların son durumu hakkında şantiye yetkilileriyle görüşen Vali Şıldak, daireleri gezdi. Toplu konut idaresinin konutlarının yaşanan büyük depremlerde kendisini bir kez daha kanıtladığını ifade eden Vali Şıldak, “Şanlıurfa’da deprem konutlarımızın inşası hızlı bir şekilde devam ediyor. Yeni yıla girmeden 897 konutu teslim etmeyi planlıyoruz. Bunun için sıkı bir şekilde çalışıyoruz” dedi. 

Birecik’teki incelemelerinde Vali Şıldak’a, Kaymakam Ramazan Cankaloğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran ve İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici eşlik etti.

Hak sahiplerine verilecek deprem konutlarını gezdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.