Vekil Tanal Meclis'e taşıdı: GAP İdaresi'ne "kuşçuluk" eleştirisi

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nda bürokratların 'kuşçuluk' yaptığını öne sürdü. Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda GAP İdaresi'nde beslenen güvercin görüntülerine de yer verdi.

Vekil Tanal Meclis'e taşıdı: GAP İdaresi'ne "kuşçuluk" eleştirisi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nda bürokratların 'kuşçuluk' yaptığını iddia etti.

Tanal, yaptığı açıklamada, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın, kuruluş amacına uygun şekilde çalıştırılmadığını, adı var ama kendisi olmadığını söyledi. AK Parti iktidarının GAP projesine önem vermediği için GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nı göstermelik bir kurum konumuna getirdiğini belirten Tanal, "Peki etkisizleştirilen Şanlıurfa'daki GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nda ne oluyor? GAP İdaresi'ndeki bürokratlar, kurum binasında kuşçuluk yapıyor!" dedi.

Tanal, "Kurumda adı sanı bilinen bürokrat, yemekhane terası ve birim balkonunda güvercin besliyor. Taklacı, cins güvercin besliyor. Oluşan kuş pisliği insan sağlığını tehdit ediyor. Şanlıurfa İl Tarım Müdürlüğü'nden gelen denetim ekibinin uyarısına rağmen bu duruma içeriden göz yumuluyor. Kuş pisliğini kurumdaki personele temizletiyorlar. Yine güvercinlerin yem ve su işini de personele yaptırıyorlar." ifadelerini kullandı.

Tanal, bu durumu Meclis kürsüsünde de dile getirdiğini belirterek, "Soru şu: Bu taklacı güvercinlerin ticareti yapılıyor mu?" diye sordu.

Tanal'ın iddiaları üzerine GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'ndan henüz bir açıklama yapılmadı.

Vekil Tanal Meclis'e taşıdı: GAP İdaresi'ne "kuşçuluk" eleştirisi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.