Kudüs ve Mescid-i Aksa için Şanlıurfa'da büyük yürüyüş

HÜDA PAR İl Başkanlığı tarafından ‘Kudüs ve aksa tufanına destek yürüyüşü' düzenlendi. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte konuşma yapan, HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ve HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat’ın yanı sıra Hamas’ın sorumlularından Macit Ebu Hassan da söz aldı.

Kudüs ve Mescid-i Aksa için Şanlıurfa'da büyük yürüyüş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün Şanlıurfa’da HÜDA PAR tarafından ‘Kudüs ve aksa tufanına destek yürüyüşü' düzenlendi.

Kent merkezinde yapılan yürüyüşe Binlerce kişi katıldı. Toplanan kalabalık Ali Şelli Parkı’ndan Rabia Meydanı’na kadar yürüyüş yaptı.

Ayrıca yürüyüşe, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat ve Hamas sorumlularından Macit Ebu Hassan katıldı. 

Yürüyüşte konuşma yapan Milletvekili Serkan Ramanlı, “Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da bu kutlu yürüyüşe katılan herkesi selamlıyorum. İsrail, çoluk çocuk demeden yaptığı saldırılarla tüm dünyaya ne kadar alçak olduklarını gösterdi. 7 Ekim’de başlayan bu direnişin sonu zafer olacaktır inşallah” dedi.

“HAMAS GALİP GELECEKTİR”

“Direnmeye devam edeceğiz sonun galip olan Allah’ın emrindekiler olacak” diyen Hamas Sorumlularından Macit Ebu Hassan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“HZ. İbrahim’in evi Şanlıurfa’ya tüm Filistin halkından Hamas Mücahitlerinden selam getirdim. 7 Ekim’de başlattığımız bu tufanın sonunda galip gelen biz olacağız inşallah. İsrail’in arkasında Amerika Avrupa İtalya ve Fransa gibi ülkeler var ama buna rağmen Hamas ile başa çıkamıyor. İsrail Çoluk Çocuk demeden katlediyor ama biz HZ. Eyyüp gibi Sabredeceğiz ve sonunda galip gelen taraf olacağız”.

Yürüyüşe katılan binlerce kişi İsrail’i lanetlerken Gazze ve Hamas’a destek sloganları attı. Programda, Gazze’de katledilen Çocukları anmak için kana bulanmış çocuk kefenleri meydana indirildi. 

Kudüs ve Mescid-i Aksa için Şanlıurfa'da büyük yürüyüş

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.