Harran'da asfalt çalışmaları sürüyor

Harran Belediyesi ekipleri grup bağlantı ve mahalle içi yollarda asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Harran'da asfalt çalışmaları sürüyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Harran'da ulaşımın aksamaması ve vatandaşların rahat yolculuk yapabilmesi için çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, bir yandan grup bağlantı yollarında asfalt çalışmalarını sürdürürken diğer bir yandan da mahalle için asfalt çalışmaları hazırlıklarına devam ediyor.

Merkez İbn-i Teymiye mahallesine bağlı Ata mezrasında devam eden mahalle içi asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, şunları kaydetti: 

“Günü kurtaracak siyaset yapmadık, yapmayacağız. Söz verdiğimiz her işi yaptık, tutamayacağımız sözler de asla vermedik. Cenab-ı Allah'ın izniyle bugüne kadar Harran'a kalıcı eserler kazandırdık, bunların sayısını her geçen gün artırmak için durmadan, duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz. diyerek Harran için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Cumhur ittifakının gücü, bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim anlayışıyla hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Ata mezrasında devam eden, mahalle içi asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledik. Başta Harran'ın ilk belediye başkanı dedim Mahmut Özyavuz dedem olmak üzere bütün mahalle sakinlerine ve geçmişten bu güne Harran'da belediye başkanlığı yapan herkesin mahalle muhtarlığını yapan Hacı Matar Özyavuz'a hayırlı uğurlu olsun”. 

Harran'da asfalt çalışmaları sürüyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.