Urfalı fenomen Erdoğan taklidi ile yıktı geçti! “İşi gücü bıraktık Hafize Gaye Erkan'a ev arıyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ses tonunun benzerliğiyle tanınan ve sosyal medyadaki videolarıyla fenomen olan Şanlıurfa Muhammed Nur Nahya son yaptığı videoda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’a gönderme yaptı.

Urfalı fenomen Erdoğan taklidi ile yıktı geçti! “İşi gücü bıraktık Hafize Gaye Erkan'a ev arıyoruz”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a benzerliğiyle dikkat çeken Şanlıurfalı olan Muhammed Nur Nahya, çektiği yeni videosuyla herkesi kahkahaya boğdu.

Nahya’nın "Cumhurbaşkanı cuma namazı çıkışı soruları yanıtlıyor" notuyla sosyal medyadan paylaştığı videosu kısa sürede gündem oldu.

Fenomen Nahya, yeni videosunda Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın "İstanbul'da kiralar çok yüksek, annemin yanına yerleştik" çıkışını diline dolarken, Fatih Portakal'ı da çileden çıkaracak şeyler söyledi.

“FAİZ ARTIRMAYI DURDURSUN DİYE”

Muhammed Nur Nahya, bu videosunda son zamanlarda gündem olan Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın ‘ev kiraları’ hakkında dediklerini ele aldı. "Biliyorsunuz Merkez Bankası Başkanı Gaye Hanım annesinin evine çıktı, kiralar yüksek diye. Uygun ev bulana kadar da herhalde zırt pıt faizi arttıracak. İşi gücü bıraktık harıl harıl Gaye Hanım'a ev arıyoruz. En son Hasan'a 'Saray'dan bir oda verin' dedim değilse önüne geçemeyiz" ifadeleri izleyenleri güldürdü.

PORTAKAL MIDIR, NARENCİYE MİDİR NEDİR...

Fatih Portakal'ın "Asgari ücret 16 bin 500 lira olacağı yolundaki iddiası için de Nahya, "Portakal mıdır, narenciye midir nedir, manavdan sebze meyve seçen gibi fiyat belirliyor. O yüzden onu çok ciddiye almayın" dedi. 

Nahya'nın "CHP'nin başındaki zat, Bay Kemal" sözleri de güldürdü. 

Muhammed Nur Nahya'nın videosuna yorum ve beğeni yağdı.

 

Urfalı fenomen Erdoğan taklidi ile yıktı geçti! “İşi gücü bıraktık Hafize Gaye Erkan'a ev arıyoruz”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.