Başkan Özyavuz terör saldırısını lanetledi

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıya ilişkin kınama mesajı yayımladı.

Başkan Özyavuz terör saldırısını lanetledi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, dün akşam Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından askerlerimize yapılan saldırıya karşı kınama mesajı yayımladı.

Özyavuz, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize bir kez daha  Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun." Terör ve terörün her türlü uzantısının kökünü kazıyana dek bu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Sızlasada gönüller gidenlerin yasından, koşar adım gitmeli onların ardından. Bizim kültürümüzde askerimiz askere giderken, peygamber ocağına uğurlanır. Ve onun adına Mehmetçik denir. Peygamber ocağına uğurladımız askerimize karşı hain saldırıda bulunanlar, hiç bir zaman hedeflerine ulaşamayacaklar. Türkiye Cumhuriyeti çok büyük bir devlettir.  Ne kadar can verirse versin, Türk askerinin kanının aktığı her yer bir Türk vatanı olacaktır. Bunun inancı içerisindeyiz. Askerlerimize, Mehmetçiklerimize yapılan saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyoruz. Cenab-ı Allah'ın izniyle hiçbir Mehmetçiğinizin kanını yerde bırakmayacağız”.

Başkan Özyavuz terör saldırısını lanetledi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.