featured

Sinema severleri heyecanlandıracak: 2024 yılında vizyona girecek filmler!

2024 yılına girerken sinemaseverleri heyecanlandıran bir dizi yapım izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeniden çekilen klasiklerden, uzun süredir beklenen hikayelerin tamamlanmasına kadar pek çok film, 2024'te seyirciyle buluşacak. İşte merakla beklenen filmlerden bazıları...

Sinema severleri heyecanlandıracak: 2024 yılında vizyona girecek filmler!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1- Dune: İkinci Bölüm

  • Bu devam filmi, ailesini yok eden komploculara karşı intikam savaşı yolunda ilerlerken Chani ve Fremenlerle birleşen Paul Atreides'in efsanevi yolculuğunu araştıracak. Hayatının aşkı ile bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapmakla karşı karşıya kalan bu adam, yalnızca kendisinin öngörebileceği korkunç bir geleceği engellemeye çabalıyor.

Başrollerinde Timothee Chalamat ile Zendaya'nın yer aldığı Dune 2 filmi, 1 Mart 2024'te izleyiciyle buluşacak.

 

2- Joker: Folie à Deux

  • Sosyal açıdan beceriksiz bir kiralık palyaço olan Arthur Fleck, küçük işinde bir palyaço kılığına girerek reklam tabelası tutan bir stand-up komedyeni olmayı arzulamaktadır. Annesi Penny Fleck'le ilgileniyor ve akıl hastalığı hakkında daha fazla şey öğrendikçe geçmişi hakkında daha fazla şey öğreniyor. Toplumdan gelen tüm olumsuzluklarla ve zorbalıklarla uğraşırken, bir sarmalda aşağıya doğru ilerleyerek ikinci kişiliği "Joker"in nasıl ortaya çıktığını gösteriyor. Joker: Folie à Deux ise bu serinin devam filmi olarak bu yıl beyaz perdeye çıkacağı öngörülüyor.

Joker 2 (Joker: Folie à Deux) 4 Ekim 2024'te beyazperdede gösterime girecek.

 

3- Furiosa: A Mad Max Saga

  • Gezegenimizin en ücra köşelerinde, insanlığın parçalandığı ve neredeyse herkesin yaşam ihtiyaçları için çılgınca savaştığı ıssız bir çöl ortamında geçen kıyamet benzeri bir hikaye. Bu dünyada düzeni yeniden sağlayabilecek iki isyancı kaçak durumda. Kaosun ardından karısını ve çocuğunu kaybetmesinin ardından iç huzuru arayan, eylem adamı ve az konuşan bir Max var. Ve bir aksiyon kadını ve hayatta kalma yoluna inanan bir kadın olan Furiosa, eğer çölü aşıp çocukluğunun geçtiği memlekete geri dönebilirse başarıya ulaşabilecektir. Bu devam filminde ise hain savaşçı Furiosa'nın Mad Max'le karşılaşmasından ve takım kurmasından önceki başlangıç ​​hikayesini konu alacağı öngörülüyor.

Bir diğer klasiklerden Mad Max'in devam filmi olacak Furiosa: A Mad Max Saga 23 Mayıs 2024 tarihinde izleyicilerle buluşacak.

 

4- Argylle

  • Evinden nadiren ayrılan, içe dönük bir casus romancısı olan Elly Conway, kitaplarının olay örgüsü uğursuz bir yeraltı örgütünün faaliyetlerine biraz fazla yaklaşınca casusluğun gerçek dünyasına çekilir. Bir casus olan Aiden, onu kaçırılmaktan ya da öldürülmekten (ya da her ikisinden) kurtarmak için ortaya çıktığında, Elly ve sevgili kedisi Alfie, hiçbir şeyin ve hiç kimsenin göründüğü gibi olmadığı gizli bir dünyaya dalarlar.

Filmin 31 Ocak 2024'te gösterime girmesi planlanıyor.

 

5- Kung Fu Panda 4

  • Po, Barış Vadisi'nin ruhani lideri olmaya hazırlanıyor ama aynı zamanda Ejderha Savaşçısı olarak onun yerini alacak birine de ihtiyacı var. Bu nedenle, bu bölge için yeni bir kung fu uygulayıcısı yetiştirecek ve geçmişteki kötü adamları çağıran Bukalemun adında bir kötü adamla karşılaşacaktır.

Kung Fu Panda 4'ün 8 Mart 2024'te sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

 

6- Deadpool 3

  • Marvel evreninden Deadpool adlı karakterin Amerikan komedi - süper kahraman filmidir. Deadpool filminde karakteri ve başrolü, Ryan Reynolds canlandırmıştır. Wolverine, Deadpool film serisinin üçüncü filminde "ağızlı paralı asker" arasına katılıyor.

Film 6 Mayıs 2024'te vizyona girecek.

 

7- Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı

  • Orijinal film üçlemesinde anlatılan olaylardan 183 yıl öncesini konu alıyor. Babasının ölümünün intikamını almak isteyen zeki ve acımasız bir Dunlending lordu olan Wulf'un ani saldırısı, Helm ve halkını, daha sonra bilinecek güçlü bir kale olan Hornburg'un kadim kalesinde cesur bir son direniş göstermeye zorlar. Miğfer Dibi olarak. Kendini giderek daha umutsuz bir durumda bulan Helm'in kızı Hera, onları tamamen yok etme niyetindeki ölümcül bir düşmana karşı direnişe liderlik etme iradesini toplamak zorundadır.

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, 12 Nisan 2024'te Warner Bros tarafından vizyona girecek.

 

8- Madame Web

  • "Bu arada, başka bir evrende..." Madame Web, tipik türden farklı bir yaklaşımla, Marvel'ın en esrarengiz kahramanlarından birinin bağımsız başlangıç ​​hikayesini anlatıyor. Gerilim filminde Dakota Johnson, Manhattan'da durugörü yeteneklerine sahip olabilecek bir sağlık görevlisi olan Cassandra Webb'i canlandırıyor. Geçmişiyle ilgili gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan genç kadın, kaderinde güçlü bir gelecek olan üç genç kadınla bir ilişki kurar... tabii eğer hepsi ölümcül bir şimdiki zamanda hayatta kalabilirlerse.

Madame Web filmi 16 Şubat 2024'te sinemalarda ve muhtemelen birkaç ay sonra da Disney+ platformunda izleyebilirsiniz.

 

9- Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık

  • Yeni Apes filmi, 2017'deki Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık'ın sona ermesinden yıllar sonra geçiyor. Musa benzeri Sezar'ın halkını bir vahaya getirmesinden bu yana pek çok maymun topluluğu büyümüş, insanlar ise vahşi bir varoluşa indirgenmiştir. Bazı maymun grupları Sezar'ın adını hiç duymamışken, diğerleri onun gelişen imparatorluklar kurma öğretisini çarpıttı. Bu ortamda, bir maymun lideri insan teknolojisini bulmak için diğer grupları köleleştirmeye başlarken, klanının ele geçirilmesini izleyen başka bir maymun, özgürlüğü bulmak için bir yolculuğa çıkıyor. Genç bir insan kadın, kendi planları olmasına rağmen ikincisinin arayışının anahtarı haline gelir.

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık 24 Mayıs 2024 tarihinde izleyicilerle buluşacak.

 

10- The Fall Guy

  • Colt Seavers, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığına odaklanmak için bir yıl önce işi bırakmış bir dublör. Eski sevgilisinin yönettiği mega bütçeli bir stüdyo filminin yıldızı kaybolunca yeniden askere alınır.

Başrollerinde Ryan Gosling, Emily Blunt, Winston Duke ve A. Taylor-Johnson'ın yer aldığı film 1 Mart 2024 tarihinde vizyona girecek.

Sinema severleri heyecanlandıracak: 2024 yılında vizyona girecek filmler!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.