Şanlıurfa'da sağlık çalışanlarına yangın eğitimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, “Risk Alma, Önlem Al” adı altında Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık personeline seminer düzenledi.

Şanlıurfa'da sağlık çalışanlarına yangın eğitimi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri Yangın Güvenlik Tedbirleri ve Yangına İlk Müdahale Eğitimi kapsamında sağlık çalışanlarına yönelik seminer düzenledi. 

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen seminerde Doktor, Hemşire ve İdari Birim personeline yangına müdahale eğitimi verildi.

Hastanenin farklı birimlerinde çalışan personele yangın türleri, yangına sebep olan etkenler, yangına müdahale, olay yerindeki tehlikeler, yangın tüpünün kullanılması, malzeme bilgisi ve elektrik yangınlarına müdahale gibi konularda bilgi aktarıldı. Pratik eğitimin ardından yangın tüplerini kullanan hastane personeli, yanan ateşi söndürdü.

İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerince verilen ‘güvenlik ve yoğun bakım ünitelerindeki görevli personellere yangın güvenlik tedbirleri ve yangına ilk müdahale eğitimi’ sonrası hastane idarecileri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Şanlıurfa'da sağlık çalışanlarına yangın eğitimi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.