“Kilometrelerce takip edildim, tamamen planlanmış” Şanlıurfa’da saldırıya uğrayan genç avukat o anı anlattı

Suruç’ta haciz işlemi sonrası borçlunun yakını tarafından darp edilen avukat Büşra Teksöğüt, saldırı anını Gazete İpekyol’a anlattı. Kilometrelerce takip edildiğini belirten Teksöğüt “Tamamen tasarlanmış, planlanmış bir olaydı. Amaç bana zarar vermekti” dedi. Eklemlerinde ve dizinde kırıklar bulunan genç avukat, hastanede ameliyat olacağını zamanı bekliyor.

“Kilometrelerce takip edildim, tamamen planlanmış”  Şanlıurfa’da saldırıya uğrayan genç avukat o anı anlattı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde haciz işlemi yapan İstanbul Barosuna kayıtlı avukat Büşra Teksöğüt, salı günü borçlunun yakınları tarafından pusuya düşürülerek darp edilmişti. Avukat Büşra Teksöğüt'ün tedavisi sürüyor.

Teksöğüt, yaşadıklarını Gazete İpekyol'a anlattı. 

BÜŞRA: TAMAMEN TASARLANMIŞ, PLANLANMIŞ BİR OLAYDI

İlçede haciz işlemi sonrası kilometrelerce takip edildiğini ve pusuya düşürüldüğünü kaydeden Teksöğüt, şunları söyledi:

"Takip edilme riskinin olduğunu biliyorduk. Tahmin ediyordum. Haciz işlemi sırasında bayağı sıkıntı yaşamıştık. Tehdit edilmiştim. (Borçlunun yakını) Minibüste saklanarak benimle geldi. Daha sonra bulduğu ilk fırsatta beni minibüsten aşağıya çekti. Dizimi kaldırıma defalarca vurdu. Dizim parçalandı. Telefonumu kırdı iletişimimi engellemek için. Tamamen tasarlanmış, planlanmış bir olaydı. Amaç bana zarar vermekti. Ben de hakkımı sonuna kadar savunacağım." 

“HUKUK CAMİASINA YAPILAN BİR SALDIRIDIR"

Teksöğüt, hastanede ciddi bir ameliyat geçireceğini vurgulayarak, "Eklemimde ve dizimde bir kaç tane kırık var. Parçalanmış vaziyette. Doktorlar ödemin geçmesini bekliyor ameliyat için. Amacımız kalıcı bir hasara sebep olmadan çözmeye çalışmak. Ameliyattan sonra İstanbul'a geçeceğim. Davamız devam ediyor. Hukuki süreçler devam ediyor. Biz süreci takip etmeye devam edeceğiz. Bu işin peşini sadece ben değil meslektaşlarım da bırakmayacak. Bu bana yapılan saldırı aslında hukuk camiasına yapılan bir saldırıdır" diye konuştu.

BABA TEKSÖĞÜT: VAHŞETİ KELİMELERLE ANLATMAK MÜMKÜN DEĞİL

Teksöğüt'ün babası Fatih Teksöğüt ise şunları söyledi:

"Büyük bir talihsizlik, korkunç bir olay ile karşı karşıyayız. Yaşanan bu olaydaki vahşeti kelimelerle anlatmak mümkün değil. Bir avukatın meslek gereklerinin icrası tamamladıktan sonra yolda pusu kurulmak suretiyle bu şekilde darp edilmesi, bir kadına ve hukuk camiasına yapılan bir saldırıdır. Son zamanlarda artan kadına şiddetin bir örneğidir. Çok üzgünüm. Sürecin devamı takip ediyoruz. En kısa zamanda çocuğumun sağlığına kavuşmanı diliyorum." 

Saldırgan Ahmet E., çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

“Kilometrelerce takip edildim, tamamen planlanmış” Şanlıurfa’da saldırıya uğrayan genç avukat o anı anlattı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.