Şanlıurfa'da kollektör hattındaki hasar tamamlandı!

Şanlıurfa’da inşaat kazısı sırasında Kollektör hattında meydana gelen hasar, ŞUSKİ ekiplerinin çalışmasıyla tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kollektör hattında yapılan çalışmaların tamamlandığını söyledi.

Şanlıurfa'da kollektör hattındaki hasar tamamlandı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sırrın Köprülü Kavşağı'nın güney tarafında, inşaat çalışması sürdürülen bir şantiyede, temel kazı çalışması esnasında ŞUSKİ kollektör hattına zarar verildi. Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ ekipleri zarar gören kollektör hattındaki çalışmalarını tamamladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin büyük bir özveri ile çalışmasını tamamladığı Kollektör hattı aktif hale getirildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yapımı tamamlanan kollektör hattında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında teknik ekipten bilgi aldı. 

Kollektör hattındaki çalışmaların tamamlandığını ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’İmambakır Mahallemizdeki bir inşaat firmasının temel kazısı sırasında ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüze ait Kollektör hattında hasar meydana gelmişti. ŞUSKİ ekiplerimiz arızaya anında müdahale ederek önlem aldılar. Hasardan dolayı birçok evi tahliye ettik ve tahliye edilen evlerdeki vatandaşlarımızı misafirhanelerimizde konuk etmiştik. Kollektör hattındaki çalışmalarımızı tamamladık. Yeni hatlar döşendi ve çalışmalarımızı bitirdik. ŞUSKİ ekiplerimizin büyük gayretleri oldu. Ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

 KOLLEKTÖR NEDİR NE İŞE YARAR? KOLLEKTÖR NEDİR? 

Kollektörler küçük kesitli birkaç borudan gelen bir sıvının toplandığı boru ya boruların toplandığı ana borudur. Kollektörler büyük çaplı bir giriş ve küçük çaplı çok sayıda çıkış yapılmasını sağlamaktadır. Kollektörlerde tek bir büyük kolon çıkılır ve buradan yatayda çok sayıda istenilen yerlere dağıtım yapılır.

Şanlıurfa'da kollektör hattındaki hasar tamamlandı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.