Metin Baydilli ev toplantılarına katıldı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında Mehmetçik Mahallesinde vatandaşların düzenlediği ev toplantısına katılırken, Karaköprü’nün kalkınması için gerçekleştirilen hizmetleri ve projeleri anlattı.

Metin Baydilli ev toplantılarına katıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart seçimlerinde AK Parti’den yeniden başkan adayı olan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gündüz esnaf, vatandaş ve STK ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Baydilli, akşamları ise ev toplantılarına katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor.

Mehmetçik Mahallesinde Topdağ ailesinin gerçekleştirdiği ev toplantısına katılan Başkan Baydilli mahalledeki vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. Vatandaşlara Karaköprü’de ve Mehmetçik Mahallesinde bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Baydilli, yeni dönemde yapılacak projeleri de anlatarak ilçenin kalkınmasının devamı için destek istedi.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Karaköprü’ye hizmetin en iyisini sunmak için önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Başkan Baydilli, istikrarın sürmesi ve kalkınmanın devamı için 31 Mart’ta güçlü bir şekilde yeniden seçilmenin önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Baydilli, “Mehmetçik Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çok yeni olan ve gelişimi devam eden mahallemizde yol, park ve diğer hizmetlerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. İnşallah 31 Mart’ta seçildikten sonra yeni dönemde de bu hizmetlerimiz artarak devam edecektir.

Karaköprü ilçemiz büyürken bir yandan yapılan proje ve hizmetlerle kalkınmasını sürdürüyor. İnşallah vatandaşlarımızın güçlü desteğiyle kazanacağımız seçimden sonra da bu kalkınma istikrarlı bir şekilde devam edecektir. Vatandaşlarımızın desteği, duası ve teveccühü bizi mutlu ediyor. Bizi davet eden ailemize ve kıymetli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ev toplantısında vatandaşların talep ve önerilerini de not alırken, toplantı sonrası vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekindi.

Metin Baydilli ev toplantılarına katıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.