Özaslan: Fikri ve zikri ne olursa olsun herkesin oyuna talibim

ÖZEL HABER | HÜDA-PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, Şanlıurfa'nın geleceğine dair 11 vizyon proje açıkladıklarını belirterek, sorunlarını ve bunların çözüm yollarını bildiği kentin potansiyelini geleceğe taşımak için aday olduğunu söyledi. Yerel seçimlerin hizmet yarışı olduğunu vurgulayan Özaslan, rakiplerine de çağrıda bulunarak “Adaylar, parti ve isimleriyle değil projeleri ile yarışsınlar” dedi. Özaslan, “Fikri ve zikri ne olursa olsun herkesin oyuna talibim” ifadelerini kullandı.

Özaslan: Fikri ve zikri ne olursa olsun herkesin oyuna talibim

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

HÜDA-PAR Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için kampanyasını sürdürüyor.

Partisinin il başkanlığı döneminde özellikle Cuma 11.11 projesiyle adından söz ettiren Özaslan, 

Gazete İpekyol ve Ajans Urfa’ya ziyaretinde özel açıklamalarda bulundu. 

Özaslan, kentin sorunlarını ve çözüm yollarını bilmesinin yanı sıra şehrin potansiyelini de geleceğe taşıma iddiasıyla aday olduğunu kaydetti.

“Ben ezelden beri Urfalıyım. Urfa’da doğdum, Urfa’da büyüdüm, o yüzden Urfa’yı çok iyi biliyorum” diyen Emin Özaslan, şunları söyledi:

“Urfa’nın sorunlarını ve sorunlarının çözümlerini de biliyorum. Bir de Urfa’nın fırsatlarını biliyorum. Bütün bunları bir arada değerlendirip, bu şehri geleceğe taşımak için idealist insanlara düşen de sorumluluğunu bilip sorumluluklarını yerine getirmektir. Ben dedim ki, bu benim sorumluluğumdur. Bu yüzden siyasete girdim ve siyasetten sonra da bugün Şanlıurfa büyükşehir başkan adayı olarak hemşehrilerimizin karşısına geçtik. Urfa’da o kadar tarihi fırsatlar var ki bunların hepsini bir araya getirip değerlendirdiğimiz zaman Urfa kendi adından çok söz ettirecek büyük başarılara imza atabilir. Ben de bu yüzden büyükşehir başkan adayı oldum.”

“ADAYLAR PARTİ VE İSİMLERİYLE DEĞİL PROJELERİ İLE YARIŞSINLAR” 

Özaslan, adayların, parti isimleri yerine projeleriyle yarışmaları gerektiğini savunarak, şöyle konuştu:

 

“Cuma 11.11 çalışmasına baktığımız zaman da Emin Özaslan’ın şahsında o proje gözüküyor ama ben o projeyi Şanlıurfa halkına mal ediyorum. O projedeki başarı Şanlıurfa halkının başarısı çünkü sahada siyaset yapılarak bu iş yapıldı. Cuma 11.11 çalışması Türkiye siyaset tarihinde ilk ve tektir. Dolayısıyla hiçbir siyasi parti Türkiye’de böyle bir şey yapmadı. Şimdiki seçim arenasına baktığımız zaman ben rakiplerimden şunu beklerdim, gelsinler sahaya çıksınlar hem halkla beraber olsunlar hem de Urfa’nın geleceği için ne tür projeler var ortaya koysunlar. Adaylar parti ve isimleriyle değil projeleri ile yarışsınlar. Yerel seçim biliyorsunuz ki bir hizmet yarışı. Bu yarışta hangi aday daha iyi bir proje ortaya koyacaksa halk olarak hepimiz ona oy verelim. Ben iddialı olarak konuşuyorum, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde yaptığımız geleceğe dair vizyon projelerle en iyi projeler bizlerin değilse bize oy vermesinler. Bizden daha iyi projeler yapan bir aday varsa ona oy versinler. Bu konuda kendimize güveniyoruz. Ben Şanlıurfa’daki bütün gençlere ve halka güveniyorum.  Seçimde sandığa gidecekler en iyi adaya ve projelere oy verecekler. Urfa bu konuda büyük bir değişim başlatacak.”

 

“BELİRTTİĞİMİZ 11 PROJENİN 11’İ DE İDDİALI”

Emin Özaslan, Şanlıurfa'nın geleceğine dair 11 vizyon proje açıkladıklarını belirterek, halkın kendilerine güvenmesi gerektiğini belirtti. Açıkladıkları 11 proje arasında Şanlıurfa İstişare Meclisi, Yetimay Projesi ve konut projelerinin öne çıktığını belirten Özaslan, şunları kaydetti:

 

“Belirttiğimiz 11 projenin 11’i de iddialı. İddialı olduğumuz 11 projenin içinde birkaçı kendi alanında ilk ve tek. Cumhuriyet tarihinden bu tarafa baktığınızda hiçbir belediyenin ortaya koymadığı projeler. ‘Şanlıurfa İstişare Meclisi’ projemizde çok çok iddialıyız. Orada öyle bir sistem kuracağız ki halk gelecek belediye başkanına tabiri caizse hesap soracak. Dolayısıyla bu Türkiye’de ilk ve tek olacak. Mesela ‘Yetimay Projesi’, yetimlerin yaşadığı problem ve sıkıntıları çok iyi biliyorum. Ben yetimim, geçmişte kendim yaşadım. O proje de ilk ve tek olacak. Öte yandan konut projemiz var, biçim olarak söylüyorum o da ilk ve tek.“

“HÜDA-PAR ROZETİ DEĞİL ŞANLIURFA ROZETİ OLACAK”

HÜDA-PAR rozeti yerine Şanlıurfa rozetini taşımasının nedenini de açıklayan Özaslan, kendisinin sadece bir parti adayı değil, tüm Şanlıurfalıların adayı olduğunu ifade etti. 

Rakiplerine partiler üstü bir anlayışla hareket etme çağrısında da bulunan Özaslan, son olarak sözlerine şunları ekledi:

 

“İnsanlar bana hep soruyorlar neden HÜDA-PAR rozeti yok yakanızda, Şanlıurfa rozeti var. Ben de diyorum ki ben sadece bir partinin adayı değil bütün Urfalıların adayıyım. Bütün Urfa halkının adayıyım. Bütün siyasi partilere çağrıda bulunuyorum, şu an büyükşehir belediyesinde bütün rakiplerime çağrıda bulunuyorum gelin hepimiz partilerimizi bir kenara bırakalım hiçbirimiz particilik yapmayalım. Gelin hepimiz proje ortaya koyalım, memleketçilik yapalım. O yüzden ben bütün Şanlıurfalıların adayıyım. Fikri ve zikri ne olursa olsun herkesin oyuna talibim. Şu anda yakamda Şanlıurfa rozeti var, seçildikten sonrada burada yine HÜDA-PAR rozeti değil Şanlıurfa rozeti olacak”.

Özaslan: Fikri ve zikri ne olursa olsun herkesin oyuna talibim

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.