Memur-Sen Şanlıurfa İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi

Memur-Sen Şanlıurfa İl Divan Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Coşkun, Memur-Sen'in Şanlıurfa'da 23 bin üyeyle en güçlü sendika olduğunu ve kamu görevlilerinin haklarını savunmaya devam edeceğini söyledi.

Memur-Sen Şanlıurfa İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Memur-Sen İl Divan Toplantısı, TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Milletvekilli Cevahir Asuman Yazmacı, Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, sendikaların şube başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Karaköprü Onikiler Öğretmenevinde gerçekleşti.

TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ toplantıda kısa bir konuşma yaptı.

Coşkun, Memur-Sen'in kuruluş ilkelerinden taviz vermeden ideolojik sendikacılığa mesafeli durarak çalışmalar yürüttüğünü vurguladı. 

Memur-Sen'in kamu görevlileri için elde ettiği kazanımları anlatan Coşkun şunları söyledi:

 “Sendikamızın kurucu genel başkanı hemşehrilerimiz merhum Mehmet Akif İnan'ın ortaya koyduğu kuruluş ilkelerinden taviz vermeden ideolojik sendikacılığa mesafeli durarak çalışmalar edindik. Bu gün Şanlıurfa’mızda yaklaşık 23 bin üyesiyle 11 hizmet kolumuzun 1’inde de yetkili sendika olarak, Türkiye genelinde ise bir milyonu aşkın üyemizle, kamu görevlilerinin güvenini güce dönüştürerek özel de Şanlıurfa’nın, genelde Türkiye'nin örgütlü gücüyüz. Toplu sözleşme hakkının elde edilmesinde 4/C'nin kaldırılıp 4/B'ye geçirilmesine, 740 bin sözleşmelinin kadroya 300 bin kişi kapsayan geçirilmesinden, 5 milyon 300 bin kişiyi kapsayan  3600 ek göstergeye, Toplu sözleşme ikramiyesinden, Hacı ve Cuma iznine, Kamusal alan yalanıyla birlikte Kılık-kıyafet dayatmasının çöpe atılmasına kadar bütün kazanımlarımızın altında imzamız, alın terimiz, akıl terimiz var. Teşkilatımızın örgütlü gücü var. İyi ki memur sen var”.

Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Memur-Sen Şanlıurfa İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.