Zam müjdesini halay çekerek kutladılar

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi personeli, maaşlarına yapılan yüzde 107’lik zammı davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, her zaman işçilerin yanında olduklarını söyledi.

Zam müjdesini halay çekerek kutladılar

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri işçilerle buluştu. Hizmet İş Sendikası önünde toplanan binlerce işçi üst üste açıklanan maaş zammını halay çekerek kutladı.

Yüzde 107 oranındaki zam müjdesinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, işçilere promosyon müjdesini de verdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan kadrolu işçilere 31 bin, daimi işçilere ise 30 bin lira banka promosyonu verilecek.

Her zaman işçi kardeşlerinin yanlarında olduklarını ve işçilerin haklarını gözeterek zam yaptıklarını anlatan Beyazgül, “Hizmet İş Sendikası ile yapılan sözleşmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Personellerimizi dinledik, hayatı gördük, yaşamları gördük. Bu işçi bizim işçimiz. Biz, biz bizeyiz. Biz büyük bir aileyiz. Biz kendi içimizde konuşuruz ve çözeriz. Birkaç işçi kardeşimizi evlerinde ziyaret ettim. Maaşlara zam yapılması talebi vardı. Burada sendika başkanlarım da vardı. O zaman da böyle bir zam beklemiyorlardı ve beklenen zammı verdik. Personellere verilenler bizleri en mutlu edenlerdir. Hepimiz Şanlıurfa’da yaşıyoruz ve sevgiyle yaşıyoruz, huzurla yaşıyoruz, birlikte yaşıyoruz. Biz şehrimizin emrindeyiz, işçimizin yanındayız. Önümüzdeki dönem göreceksiniz ilmik ilmik çalışacağız. Durmak yok hep beraber yola devam” diye konuştu.

Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu ise yaklaşık 2 aya yakın süren görüşmelerde alınan neticeden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Sendika bahçesinde bekleyen İşçilere hitap eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Benim işçime verdiğim böyle benim gönülden verdiğimdir. Bugüne kadar işçim beni mahcup etmedi. Şu şehri beraber imar ettik. Şu şehri beraber değiştirdik. Şuranın her toprağında, her taşında ve çiçeğinde personellerin emeği var. Bizi en sevindiren hizmet evlerde yaptığımız hizmetlerdir. Onların gönüllerinde olmamızdır. Onların dualarında olmamızdır. Onların o güzel duygularında olmamızdır. 31 Mart’ta büyük oyunları bozacağız. Şanlıurfa’nın kuruluşunun ilk sinyallerini vereceğiz. 5 yıl sonra bakacaksınız nasıl bu gün Zeynel Başkandan evvelki Urfa, Zeynel Başkan geldikten sonraki Urfa diyorsak bundan sonra diyeceğiz ki yepyeni Şanlıurfa. Durmak yok yola devam” dedi. 

Zam müjdesini halay çekerek kutladılar

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.