Haliliye’de gençler sanatla buluşuyor

Haliliye Belediyesi’nin vatandaşları sanatla buluşturduğu ‘Kültür ve Sanat Evi’ndeki kurslar, gençler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Haliliye’de gençler sanatla buluşuyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haliliye Belediyesi’nin kültür ve sanat alanında hizmete sunduğu kurslar, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Haliliye bünyesinde yer alan ve Kamberiye Mahallesinde bulunan bina, vatandaşların hizmetine sunulmak üzere Kültür ve Sanat Evi’ne dönüştürüldü. 

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün; gençlerin kültür ve sanatla iç içe olmaları, vatandaşlara zaman geçirecekleri yeni alanlar sunmak amacıyla açtığı kurslar yoğun ilgi görüyor. Usta öğreticiler tarafından def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano dersleri alan kursiyerler, bir yandan kaliteli bir yandan da keyifli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Kültür ve sosyal işler müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano kurslarına kayıtların devam ettiği, kayıt olmak isteyen vatandaşların bizzat müracaat etmeleri gerektiği ifade edildi. 

 

 

Haliliye’de gençler sanatla buluşuyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.