Erdoğan’a Filistin çağrısında bulunmuştu Yıldırım'dan eleştirilere cevap: ‘Yanlış kardeşim bu’ demeyeceksek…

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bulunduğu Filistin çağrısıyla ülke gündeminde yer edinen Siyer Vakfı Kurucusu Muhammed Emin Yıldırım, kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi. Yıldırım, “Kötülük gördüğümüzde en gür seda ile ‘yanlış kardeşim bu’ demeyeceksek Ömer'den, Ebu Bekir'den, Osman'dan Ali'den bahsetmeyelim” dedi.

Erdoğan’a Filistin çağrısında bulunmuştu Yıldırım'dan eleştirilere cevap: ‘Yanlış kardeşim bu’ demeyeceksek…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Şehitler Gecesi Programı'na katılarak konuşma gerçekleştirdi. Yıldırım, konuşmasında geçtiğimiz günlerde yaptığı Filistin çağrısı nedeniyle kendisine yöneltilen eleştirilere de yanıt verdi. 
Siyer Vakfı Kurucusu Muhammed Emin Yıldırım, Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Şehitler Gecesi Programı'na katılarak konuşma gerçekleştirdi.

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde Filistin gündemiyle yapılan “Diriliş Buluşmaları”nda konuşan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenmiş ve Filistin için bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Allah aşkına ne olur… artık söz zamanı bitmiş, eylem zamanıdır” demişti. 

Yıldırım bu sözleriyle ülke gündeminde yer edinmişti.  
 

Şehitler Gecesi Programı'nda son günlerde kendisine yönelik eleştirilere yanıt veren Yıldırım, Hz. Muhammed’in "Bir kötülük gördüğünüzde onu elinizle düzeltin, gücünüz yetmezse dilinize düzeltin,  ona da gücünüz yetmezse kalben buğz edin, bu imanın en alt derecesidir" hadisini hatırlattı. Yıldırım, kendisine niye bazılarını kızdırdığının yöneltildiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Bana bazı dostlar diyorlar ki ‘Hocam sen ne güzel siyer anlatıyordun, toplumun her kesimi seni seviyordu, sen niye bazılarını kızdırdın?’ Ben Allah'ı kızdırmamak için onlara konuşuyorum. Çünkü yarın bunun hesabını bana Allah soracak. Eğer bir kötülük gördüğümüzde en gür seda ile ‘yanlış kardeşim bu’ demeyeceksek Ömer'den, Ebu Bekir'den, Osman'dan Ali'den bahsetmeyelim”.

Erdoğan’a Filistin çağrısında bulunmuştu Yıldırım'dan eleştirilere cevap: ‘Yanlış kardeşim bu’ demeyeceksek…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.