Halfeti ve Suruç'ta yollar yenilendi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Halfeti ve Suruç ilçelerinde daha önce kilitli parke olan ve deforme olan yolu sıcak asfaltla buluşturdu.

Halfeti ve Suruç'ta yollar yenilendi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yolları daha konforlu hale getirmek, vatandaşların seyahat ederken daha güvenli ve konforlu imkânlardan yararlanması adına çalışmalarını sürdürüyor.

Sakin şehir Halfeti ve Narı ile Suruç’ta deforme olan yolları sıcak asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi mahalle sakinlerinin de takdirini kazandı.

Yollarının çevresel faktörlerden deforme olduğunu kaydeden vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün işin ehli olduğunu ve emanetin ehline verildiğini kaydederek sıcak asfalt çalışmalarından ötürü Büyükşehir ekiplerine teşekkür ettiler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sıklıkla kullandığı, insan sirkülasyonunun fazla olduğu alanlarda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürürken ekipler, vatandaşlardan ve mahalle muhtarlarından gelen taleplere de ivedi şekilde çözümler üretiyor.

Halfeti ve Suruç'ta yollar yenilendi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.