Mehmet Kuş: Rabbim eksikliklerini vermesin

AK Parti Eyyübiye seçim irtibat ofisinde her akşam miting havasında gerçekleşen buluşmalarda, bölgede yaşayan aileler toplu halde AK Parti’ye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Mehmet Kuş’a desteklerini dile getiriyor. Pankartlar, afişler, havai fişeklerle Mehmet Kuş’un seçim ofisine gelen Eyyübiyeliler salona sığmayınca meydana taşıyor ve her akşam yeniden bir miting gerçekleştiriliyor.

Mehmet Kuş: Rabbim eksikliklerini vermesin

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyyübiye’de, seçim heyecanı ve coşkusu devam ediyor.

Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Başkanlıklarının da katıldığı seçim ofisi buluşmalarında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, gösterilen ilgi karşısında memnuniyetini ifade ederek, ilçeye getirilen doğalgaz, Millet Bahçesi, inşasına başlanan Güneyşehir, gençlik merkezleri, sera kent, fabrika binası, parklar, spor alanları gibi yatırımları anımsatarak, “Bizlerin arkasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, devlet büyüğümüz Devlet Bahçeli olmasa biz bir adım atamayız. Rabbim eksikliklerini vermesin” diye konuştu.

Akçakale yolu üzerindeki seçim ofisinde coşkulu buluşmanın ardından, AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Emine Avdan’ın Yenice Mahallesinde açtığı seçim ofisine geçen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, burada da AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, MHP Eyyübiye İlçe Başkanı Suphi Hatipoğlu, Şanlıurfa’nın duayen siyasetçisi Seydi Eyyüpoğlu, belediye meclis üyeleri ve adayları ile birlikte halkla buluştu.

Mehmet Kuş: Rabbim eksikliklerini vermesin

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.