Bölgenin en büyük kütüphanesi Eyyübiye’de kuruluyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa’nın ve Güneydoğu’nun en büyük kütüphanesini bu yılın sonuna doğru öğrencilerin hizmetine sunacaklarını söyledi.

Bölgenin en büyük kütüphanesi Eyyübiye’de kuruluyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerle buluştu.

Yaklaşık 500 gencin üniversite sınavları, teknoloji atölyeleri ve mesleki kurslara katılma imkânı bulduğu Süleymanşah Gençlik Merkezi’ni Eyyübiye gençlerinin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Başkan Mehmet Kuş, gençlere bir de dev bir kütüphane müjdesi verdi.

Eyyübiye Millet Bahçesi içerisinde yer alan 1500 metrekarelik kapalı alanı kütüphane yapacaklarını, bu kütüphanenin Şanlıurfa’nın ve bölgenin en büyük kütüphanesi olacağını müjdeleyen Kuş, gençlere hitap ederek, “Siz, hizmetlerin en güzeline layıksınız. Bunun gibi gençlik merkezlerimizin de sayısını artıracağız. Ayrıca, Şanlıurfa’nın ve Güneydoğu’nun en büyük kütüphanesini, 2024 yılının sonuna doğru sizlere kazandıracağız” diye konuştu.

Ücretsiz eğitim materyalleri, öğretmen, deneme sınavları, internet, bilgisayar ve çay ikramı gibi desteklerin sunulduğu Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde gençlerle ilgilenerek soru ve taleplerini dinleyen Başkan Kuş, taleplerin yerine getirilmesi için yetkililere talimat verdi. 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un ilçeye kazandırdığı ve geçen yıl hizmete sunulan Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde, üniversiteye hazırlık kursları, dünyadaki son teknolojiyi takip ederek buradaki çocuklara ve gençlere aktaran teknoloji atölyeleri, 3D tasarım, modelleme, CNC gibi teknoloji odaklı mesleki kurslar ile uzay gözlemevi gibi detaylar bulunuyor.

Bölgenin en büyük kütüphanesi Eyyübiye’de kuruluyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.