Gülpınar: Birecik çağ atlayacak

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar bugün Birecik ilçesini ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde Birecik’e doğru yola çıkan Gülpınar kırsal mahalle ziyaretleri sonrası Birecik Merkezine gelerek Yeniden Refah Partisi Birecik Belediye Başkan Adayı Salih Sezen ile birlikte esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Gülpınar: Birecik çağ atlayacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birecik’te esnaf ve vatandaşlar ile buluşan Gülpınar’a sanayi, altyapı ve yollar ile ilgili şikayetlerin yanı sıra turizm noktasında Birecik ilçesinin eksiklikleri ile ilgili bilgiler aktarıldı. 

Esnaf ziyareti sonrası Yeniden Refah Partisi Birecik Belediye Başkan Adayı Salih Sezen’in merkez seçim irtibat bürosu açılışını gerçekleştirildi. Seçim irtibat bürosu açılışını gerçekleştiren Gülpınar, Salih Sezen ile Birecik ilçesinin çağ atlayacağını ifade etti.

Turizm, altyapı, çevre temizliği, ulaşım ve modern şehircilik anlamında adımlar atacağını dile getiren Gülpınar halkın çok ciddi sorunlarla karşılaştığını belirtti. 

Gülpınar, “Bu bağlamda özelikle ilçe sorunlarının şikayet bağlamında kalmayacağını ve Allah’ın izniyle kazanırsak 1 Nisan itibari ile bu tip sorunlara el atarak çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile çözmeye çalışacağız.” dedi. 

 

Gülpınar: Birecik çağ atlayacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.