Gazze sorusu engellendi! Magazin sorusu soruldu... "Bana böyle sorularla gelin"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un konuk olduğu ve canlı olarak yayınlanan bir program esnasında, Murat Kurum'a bir genç tarafından sorulmak üzere olan 'Gazze' sorusu engellendi. Programda yaşanan soru engeli sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Gazze sorusu engellendi!  Magazin sorusu soruldu... "Bana böyle sorularla gelin"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un konuk olduğu ve canlı olarak yayınlanan bir program esnasında, Murat Kurum'a bir genç tarafından sorulmak üzere olan 'Gazze' sorusu engellendi.

Canlı yayınlanan programda konuklardan birinin "Bak çok güzel bir soru sor" demesinin ardından moderatör, "Hakikaten güzel bir soru sor" ifadesini kullandı. Eline mikrofonu alan genç kadın "Sorum başkanıma. Bakanım şimdi Filistin ve Gazze için seçimleri kazandığınızda ne gibi.."dediği anda arkadan, "Bu olmaz, alabilir miyim mikrofonu ben!" sesi yükseliyor. Moderatör "Hemen verebilir misin mikrofonu" dedi ve soru soran gencin elinden mikrofon apar topar alındı. 

Mikrofonu eline alan başka bir genç kadının sorusuna ise "Heh bize bunlarla gelin ya" ifadesi kullandı. Programda yaşanan soru engeli sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Gazze sorusu engellendi! Magazin sorusu soruldu... "Bana böyle sorularla gelin"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.