Şanlıurfa'da yeni bir poliklinik açıldı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde obezite polikliniği hizmete başladı. Poliklinikte, obezite hastalarına hem sağlıklı bir şekilde kilo vermeleri hem de bundan sonraki hayatlarında daha sağlıklı bir şekilde yaşamaları için gerekli tüm destek verilecek.

Şanlıurfa'da yeni bir poliklinik açıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine obezite polikliniği açıldı.

Obezite, boy ve kiloya dayalı vücut yağı ölçüsünün (vücut kitle indeksi) 30 veya daha yüksek değere sahip olduğu ve kalp hastalığı, diyabet, yüksek tansiyon, yüksek kolesterol, karaciğer hastalığı, uyku apnesi gibi birçok hastalığa yol açabilen bir sağlık sorunu.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Felat Çiftçi, obezitenin bir halk sağlığı sorunu olduğunu ve engellenmesi gereken bir durum olduğunu vurguladı. Yaklaşık bir yıldır obezite ile mücadele için mide balonu işlemi ve tüp mide ameliyatı uyguladıklarını belirten Dr. Çiftçi, yeni açılan obezite polikliniği ile hastalara ameliyat öncesi değerlendirme ve ameliyat sonrası takip için daha iyi bir hizmet sunabileceklerini söyledi.

Dr. Çiftçi, obezite polikliniğinde hastalara hekim, diyetisyen ve fizyoterapistten oluşan bir ekip tarafından hizmet verileceğini ve hastaların kilo verme sürecinde gerekli tüm desteği alacaklarını kaydetti.

 

Şanlıurfa'da yeni bir poliklinik açıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.