Görenler şaka sandı! Dünyaca ünlü markadan dudak uçuklatan fiyata yeni ürün...

Kendine has tasarımlarıyla dünyada belli bir kesimin takip ettiği ancak son dönemlerde farklı ürünleri ve yayınladığı reklam filmleriyle skandallara imza atan moda markası Balenciaga, yeni bir ürünüyle yine gündem oldu. Hırdavat veya ofis malzemeleri arasında yer alan bir malzemeyi aksesuar olarak tanıtan ve dudak uçuklatan bir fiyata satışa sunan marka, sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki topladı.

Görenler şaka sandı!  Dünyaca ünlü markadan dudak uçuklatan fiyata yeni ürün...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gündeme sık sık farklı ve dikkat çeken ürünleriyle ve skandallarla gelen lüks giyim markaları arasında Türkiye'de de sıkça tercih edilen marka, yine oldukça ilginç bir ürünüyle dikkatleri çekmeyi başardı. Dünyaca ünlü marka, hırdavat veya ofis malzemeleri mağazalarında bulunan koli bandından yapılmış yeni bir bileklik koleksiyonunu tanıttı ve satışa sundu. Paris Moda Haftası öncesinde Highsnobiety sayfasının TikTok sayfasında paylaşılan bileklik sosyal medyada tartışma konusu oldu. 8 milyondan fazla izlenen bu videoda markanın yeni ürünü gösterildi ve "Bunu takar mıydınız?" diye bir soru yöneltildi. Sosyal medya kullanıcıları markanın, ev eşyalarını bu şekilde aksesuar olarak satmasını eleştirdi.

2024 sonbahar/kış koleksiyonu için hazırlanan ve aslında sıradan bir koli bandı olan aksesuarın içinde farklı olarak "Balenciaga" logosuyla birlikte "yapışkan" ifadesi yer alıyor. "En pahalı koli bandı" olarak sosyal medyada çokça tartışılan son tasarımının 275 euro yani ortalama 9,650 TL olarak belirlenen fiyatı dudak uçuklattı. Genellikle zengin kesime hitap eden bir markanın bu bilekliği için şimdiden sıraya girildi bile.

Görenler şaka sandı! Dünyaca ünlü markadan dudak uçuklatan fiyata yeni ürün...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.