Gülpınar: Adaletsizliği ortadan kaldıracağız

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala kentteki televizyonların ortak canlı yayınına katılan Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, sunucu Ömer Yılan’a belediye personellerinin attığı bir mesaj sonrası Mehmet Kasım Gülpınar önemli açıklamalarda bulundu.

Gülpınar: Adaletsizliği ortadan kaldıracağız

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Kasım Gülpınar belediye personellerinde bir değişim söz konusu değil. İşini düzgünce ve layıkıyla yapan, vatandaşın memnun olduğu personeller mevcut. Bu personeller ile birlikte yol yürüyeceğiz. Bir çok kalifiyeli belediye personeli var kızakta olan veya mobbing uygulanan bunlar ile ilgili çalışmalar yapacağız. Biz onun adamı bunun adamı diyerek hiçbir personeli ayrıştırmayacağız. İşini hakkıyla yapan kimin tanıdığı oluyorsa olsun. Yeter ki Şanlıurfa’ya belediye olarak katkı sunacak çalışmalar yapsın. 

Ayrıca maaş konusunda eşitsizlikler dengesizlikler var. Bu maaş konusu ile ilgili iyileştirmeler yaparak adaletsizliği ortadan kaldıracağız. İşe gelmeyen bankamatik memurlarından tasarruf ettiğimizde gerçek anlamda çalışan personele ödenen maaşta iyileştirmeler olacak. Keyfi uygulamaları tamamıyla ortadan kaldıracağız.

Gülpınar: Adaletsizliği ortadan kaldıracağız

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.