Canpolat kırsal mahallelerin desteğini aldı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kırsal mahalle gezileri kapsamında Yeşiltepe, Altıntepe, Yeniköy, Perşembe, Derman, Ulubağ, Şeyhçoban ve Dağeteği Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Canpolat, “AK Parti demek eşittir hizmetin partisi demek, milletin partisi demek milletin lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın partisi demek” ifadelerini kullandı.

Canpolat kırsal mahallelerin desteğini aldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve meclis üyeleri birlikte Yeşiltepe, Altıntepe, Yeniköy, Perşembe, Derman, Ulubağ, Şeyhçoban ve Dağeteği Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı ve kanaat önderleriyle bir araya gelen Başkan Canpolat, 31 Mart seçimlerinde verecekleri destekler için teşekkür etti. 

Canpolat, Dağeteği Mahallesinde Halil Yıldız ve Özdemir Ailesi, Şeyhçoban Mahallesi Muhtarı Cuma Çoban ve mahalle sakinleri, Ulubağ Mahallesinde mahalle muhtarı Mahmut Polat ve vatandaşlar, Derman Mahallesinde Sultan Evliya Şeyh Abdülkadir Geylani Medresesi hocası Melle Muhammed Harrani ve kuran kursu öğrencileriyle, Perşembe Mahallesinde mahalle muhtarı İbrahim Felhan, Altıntepe Mahallesinde mahalle muhtarı Ekrem Felhan ve vatandaşlar, Yeşiltepe Mahallesinde mahalle muhtarı Vehbi Demir ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başkan Canpolat yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 “AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, meclis üyelerimizle ve kanaat önderlerimizle beraber Haliliye’mize bağlı kırsal mahallelerimize gezi düzenledik. Burada çok kıymetli muhtarlarımız, kanaat önderlerimiz ve köy ahalimiz bizleri bağrına bastı. Ben kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır. İnşallah Haliliye’miz için gece gündüz demeden çalışmanın gayreti içerisinde olacağız. 31 Mart seçimleri için kendilerinden destek ve dualarını istedik. Sağ olsunlar, onlar her zaman için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hizmetin partisi AK Parti ile AK Adayların yanında olduklarını ifade ettiler. Ben onların bu görüşünden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah rabbimin takdiriyle vatandaşların teveccühü ve takdiri 31 Mart’ta sandıklara yansıyıp yine yeniden Haliliye’de hep beraber hizmet etmenin rabbim bizlere onurunu gururunu yaşatır.”

Konuşmaların ardından kırsal mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirildi.

Muhabir: Mine KÖSELER

Canpolat kırsal mahallelerin desteğini aldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.