Mardin’de Abdullah Erin rüzgarı

AK Parti’nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği eski Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, seçimlere yönelik yoğun çalışma temposuyla dikkat çekiyor. Aday gösterildiği günden beri ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle ve hatta mezra mezra dolaşan Abdullah Erin, yaklaşık 900 bin Mardinli ile temas halinde. “Herkesi kucaklayan, kimseyi ötekileştirmeyen bir siyaset anlayışıyla yola çıktık” diyen Erin, bu kez kazananın Mardin olacağını kaydetti.

Mardin’de Abdullah Erin rüzgarı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen eski Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Erin, kapı kapı dolaşarak vatandaşlardan destek istiyor ve her fırsatta Mardin'e dair hayallerini ve gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlatıyor. Bu süreçte, halkın nabzını tutarak onların beklenti ve ihtiyaçlarına kulak veriyor.

Mardin'in her bir köşesine ulaşmayı hedefleyen Erin, seçim sürecindeki etkinliklerle ve ziyaretlerle adını sıkça duyuruyor. Kentin farklı kesimlerinden gelen talepleri dinleyerek, halkın yaşam kalitesini artırmaya yönelik somut adımlar atmaya hazır olduğunu belirtti.

“KAZANAN MARDİN OLACAK”

Halkın güvenini kazanmak için gece gündüz demeden çalışan Abdullah Erin, Mardin'in potansiyelini ortaya çıkarmak ve kentteki yaşam standartlarını yükseltmek için iddialı projelerle seçmenin karşısına çıktı. 

“Herkesi kucaklayan, kimseyi ötekileştirmeyen bir siyaset anlayışıyla yola çıktık” diyen Erin, bu kez kazananın Mardin olacağını kaydetti.

 

 

Mardin’de Abdullah Erin rüzgarı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.