Kuş: Her yerde alnımızın akıyla milletimizin karşısına çıkıp, desteklerini istiyoruz

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkan Kuş’a Eyyübiye köylüleri “Eyyübiye kırsalında AK Parti’den başka yok. Her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız” mesajı verdiler.

Kuş: Her yerde alnımızın akıyla milletimizin karşısına çıkıp, desteklerini istiyoruz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir yandan belediye hizmetlerinin sorunsuz yürütülmesi için denetimlerine devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 625 dar gelirli ailenin evine doğal gaz tesisatı, kombi, petek montajı çalışmalarını denetledikten sonra belediye meclis üyesi adayları Mahir Öge ve Mehmet Karademir ile birlikte Akşemsettin Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Akşama doğru Hayati Harrani Mahallesi’nde bir ev toplantısına katılan Başkan Kuş, Sosyal Yardım Müdürlüğü’nce Millet Bahçesi’nde düzenlenen iftar programının ardından kırsal mahallelerdeki ziyaretlerine devam etti.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte kırsaldaki Akmeşet, Olgunlar, Büyük Düzlük, Küçük Düzlük, Özlü, Banarlı, Küpeli, Vergili ve Sağlık Mahallelerini ziyaret eden Başkan Kuş, kendisini bekleyen Eyyübiyelilerle kucaklaştı.

Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Kuş’a başarılar dileyen Eyyübiye köylüleri, “Başkanım sen rahat ol. Allah’ın izniyle tüm köylerimiz AK Parti ile yola devam edecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alacak. Eyyübiye kırsalında AK Parti’den başkası yok” diyerek, desteklerini dile getirdiler.

Her akşam en az on köyü ziyaret ettiklerini ve vatandaşlarla buluşarak hem beş yıllık hizmet sürecini değerlendirdiklerini hem de yeni dönemdeki projeleri istişare ettiklerini ifade eden Başkan Mehmet Kuş, “Hamdolsun seçimlerden önce halkımıza ne vadettiysek hepsini tek tek yerine getirdik. Gerek ilçe merkezimizde gerekse kırsalda yaşayan vatandaşlarımız samimiyetimize yıllardır şahitlik ettiler. Bugün ziyaret ettiğimiz her yerde alnımızın akıyla milletimizin karşısına çıkıp, desteklerini istiyoruz. Onlar da sağolsunlar milletimizin birliği ve beraberliği, şehrimizin ve ülkemizin yarınları için sağduyu gösterip, AK Parti’yi, Cumhur İttifakını ve şahsımızı destekliyorlar. Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahı bu birlik ve beraberliğimizin karşılığını alacak, ‘Birlikte Evelallah’ diyerek, milletimizle yol almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kuş: Her yerde alnımızın akıyla milletimizin karşısına çıkıp, desteklerini istiyoruz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.