Nahya'dan yeni seçim videosu! Cumhurbaşkanı kolonya ile sakinleşmeye çalıştı: Fatih nerede, Fatihh!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesini taklit etmesiyle tanınan ve sosyal medyada oldukça ilgi gören fenomen Muhammed Nur Nahya, 31 Mart yerel seçim sonuçları ile ilgili yeni bir video yayınladı. Nahya'nın yayınladığı videonun içeriğinde, Erdoğan'ın seçim mağlubiyeti nedeniyle oldukça sinirli olduğu, çevresindekilerin onu kolonya ile yatıştırdığı görülüyor.

Nahya'dan yeni seçim videosu! Cumhurbaşkanı kolonya ile sakinleşmeye çalıştı: Fatih nerede, Fatihh!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taklitleriyle ünlenen sosyal medya içerik üreticisi Muhammed Nur Nahya, yerel seçimlerle ilgili bir video paylaştı. Payşaltığı videoda NAhya'nın taklidiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonuçlarını koltukta avuçlarını kolonya ile ovuşturarak ve gergin bir şekilde takip ediyor.

"Hasan ne oldu şimdi" diyerek sonuçları soran Erdoğan, sözlerinin devamında "İstanbul, Ankara falan aldık mı?" diyor. "Başkanım maalesef sıkıntı gibi ama..." cevabı üzerine "İzmir falan gelsin ya, İzmir'i gösterin" diyor. "Başkanım İzmir'de onlarda ama..." cevabını alınca "Rize, Rize'yi gösterin" diyor, "Rize'yi kazandık" cevabı alınca "Balkon konuşması falan..." diyerek etrafındakilere soruyor, "Balkon yıkanıyor hala haber verirler" cevabını alıyor.

Nahya, taklidinin devamında Erdoğan'ın vaatlerini yeniden gözden geçiriyor ve "Emekliye 5 bin TL zam mı yapsak" diyor ancak "Başkanım çok geç artık" yanıtını alıyor. İyice gerilen Erdoğan "Ne yapalım gidelim mi?" şeklindeki konuşmasının sonunda “Fatih nerede, Fatihhh!” diyerek dışarı çıkıyor.

 

 

Nahya'dan yeni seçim videosu! Cumhurbaşkanı kolonya ile sakinleşmeye çalıştı: Fatih nerede, Fatihh!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.