Harran’da gençler hayallerine kavuşuyor

Harran Belediyesi tarafından eğitimlerin devam ettiği BESYO ve POMEM kurslarına katılan gençler, hayallerine hazırlanıyor. Antrenörler eşliğinde parkurlara hazırlanan gençler, ücretsiz olarak verilen eğitim kayıtlar devam ediyor.

Harran’da gençler hayallerine kavuşuyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harran Belediyesi bünyesindeki kurslar ile geleceğe emin adımlarla hazırlanan gençler, özel yetenek parkur sınavıyla öğrenci alan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları  ve Polis Meslek Eğitim Merkezlerine girmek için Harran belediyesi gençlere desteklerini sürdürüyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları  ve Polis Meslek Eğitim Merkezlerine hazırlık kursundan ücretsiz olarak faydalanan gençler, antrenörler eşliğinde parkurlara hazırlanıyor. Eğitmenler tarafından parkurlara hem taktikse hem de uygulamalı olarak hazırlanan genç yetenekler, sıkı olarak antrenman yaptıklarını ve hayalleri için koştuklarını ifade ediyor. Hayallerindeki meslek için parkur sınavlarını başarılı olarak geçmek istediklerini söyleyen gençler, hazırlık sürecinde Harran Belediyesinin yanlarında olduklarını kaydederek, desteklerinden ötürü Başkan Mahmut Özyavuz’a teşekkür etti.

Harran’da gençler hayallerine kavuşuyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.