Şanlıurfa’dan Gazze’ye ‘hayat’ dokunuşu

Şanlıurfa’dan Gazze’ye ‘hayat’ dokunuşu

İsrail ablukası altındaki Gazze’ye, Şanlıurfa merkezli Mübeşşir Derneği tarafından insani yardım ulaştırıldı.

reklam alanı
Şanlıurfa’dan Gazze’ye ‘hayat’ dokunuşu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa merkezli Mübeşşir Derneği, İsrail ablukası altındaki Gazze’ye yardım ulaştırdı. Urfalı hayırseverlerin desteğiyle toplanan yardımlar, bölgede büyük yıkımın yaşandığı Gazze’de ihtiyaç sahiplerine yemek ve su olarak dağıtıldı.

Gazze’nin en riskli bölgelerinde görev yapan dernek ekipleri, tankerlerle temiz su taşıyarak sivillere ulaştırdı. Aynı zamanda sıcak yemek ikramında da bulunan ekipler, yoğun bombardıman tehdidine rağmen görevlerini sürdürdü.

DERNEK DAHA FAZLA YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU

Dernekten yapılan açıklamada, yardımların toplanmaya devam edildiği ve Gazze’ye destek faaliyetlerinin süreceği belirtildi.

Yardım çalışmalarının merkez üssü olan Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesindeki Direkli Mahallesinde bulunan dernek binasında, gönüllüler yardımların sevki için çalışmalarını sürdürüyor.

Yetkililer, bölgede yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek daha fazla destek çağrısında bulundu.

Şanlıurfa’dan Gazze’ye ‘hayat’ dokunuşu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.