Şanlıurfa’da 15 Mart 2023’te yaşanan sel felaketi nedeniyle Karaköprü ile Evren Sanayi ve Organize Sanayi Bölgesi’ni birbirine bağlayan Kuzey-Batı Çevre Yolu kenarındaki derede, taşkın sonucu ciddi hasarlar meydana gelmişti.
Devlet Su İşleri (DSİ) 15. Bölge Müdürlüğü yolun bazı kısımlarını kapatarak derede ıslah çalışmalarını yapmaya başladı. Ancak aradan geçen 2 yılı aşkın sürede çalışmalar hala tamamlanabilmiş değil.
Evren Sanayi ve Organize Sanayi Bölgesine direk bağlanan yol olduğu için binlerce kişinin kullandığı bu yolda bitmek bilmeyen çalışmalar nedeniyle şehir trafiği adeta alt üst olmuş durumda.
Her gün saatlerce yolda trafiğe takılan sürücüler ağır aksak ilerleyen çalışmaların artık bitirilmesini ve mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.


0 Yorum