Şanlıurfa’da su taşkınlarına karşı önlem hamlesi

Şanlıurfa’da su taşkınlarına karşı önlem hamlesi

ŞUSKİ, olumsuz hava koşullarında su taşkınlarının ve altyapı aksaklıklarının önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor.

reklam alanı
Şanlıurfa’da su taşkınlarına karşı önlem hamlesi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) Genel Müdürlüğü, yaklaşan kış mevsimi öncesinde altyapı çalışmalarını yoğunlaştırdı. 

Olası yağış ve olumsuz hava koşullarında su taşkınlarının ve altyapı aksaklıklarının önüne geçmek amacıyla başlatılan   hazırlıklar, kent genelinde yürütülüyor.

Kent merkezi ve 13 ilçede vardiyalı şekilde hizmet veren ŞUSKİ ekipleri, özellikle ana bulvar ve yoğun trafiğe sahip caddelerdeki rögar ve mazgalları temizleyerek, kanal hatlarının tıkanmasını önlemeye odaklanıyor. 

Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren ekipler, kanal bağlantılarının düzenlenmesi, menfezlerin temizliği ve genel altyapı bakımına öncelik veriyor.

ŞUSKİ’nin vidanjör çalışmaları ile derin kanal hatları tek tek arındırılırken, sokak aralarındaki mazgallar da elden geçiriliyor. Bu sayede hem yağışlı dönemlerde oluşabilecek su birikintilerinin önüne geçiliyor hem de kanalizasyon sisteminin sağlıklı çalışması sağlanıyor.

 

Şanlıurfa’da su taşkınlarına karşı önlem hamlesi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.