Karaköprü’de sporun yeni üssü! Geri sayım başladı

Karaköprü’de sporun yeni üssü! Geri sayım başladı

Karaköprü Belediyesi tarafından Atakent Mahallesinde yapımı sürdürülen iki modern spor salonunda çalışmalar sona yaklaşıldı.

Karaköprü’de sporun yeni üssü! Geri sayım başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Belediyesi, Atakent Mahallesinde bulunan spor kompleksi alanında inşa edilen iki modern spor salonunda çalışmaların son aşamaya geldiğini açıkladı.

Gençlerin daha sağlıklı ve modern ortamlarda spor yapabilmesi amacıyla hayata geçirilen projede, Karaköprü Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan çalışmalar Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülürken, yüklenici firma tarafından son imalatlar gerçekleştirildi.

Salon sporlarına uygun donanımla inşa edilen tesislerin, tamamlandığında gençler ve sporcular için önemli bir ihtiyacı karşılaması amaçlanıyor.

Karaköprü Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarda sona yaklaşılırken, iki spor salonunun kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.

Yeni tesislerle birlikte ilçedeki spor imkanlarının artırılması ve gençlerin daha güvenli ve donanımlı alanlarda spor yapabilmesine katkı sağlanması hedefleniyor.

Karaköprü’de sporun yeni üssü! Geri sayım başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.