Siverek'te bir ilk: Babalar Günü Satranç Turnuvası başladı

Siverek'te bir ilk: Babalar Günü Satranç Turnuvası başladı

Siverek Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilciliği iş birliğiyle düzenlenen ve iki gün sürecek olan Babalar Günü Satranç Turnuvası başladı.

Siverek'te bir ilk: Babalar Günü Satranç Turnuvası başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siverek Belediyesi Gençlik ve Spor Kampüsü'nde gerçekleştirilen turnuvaya Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Gürkan Aslanca, Türkiye Satranç Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Zerrin Yazar, hakem heyeti, yarışmacı babalar ve çocukları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Turnuvada sporcular; 10 yaş altı, 14 yaş altı ve açık kategori olmak üzere üç farklı kategoride iki gün boyunca mücadele edecek.

Babalar Günü dolayısıyla Siverek'te ilk kez satranç turnuvası düzenlediklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Gürkan Aslanca, şu ifadeleri kullandı:

“Bu yıl Babalar Günü dolayısıyla Gençlik Merkezimizde ilk kez satranç turnuvası düzenleniyor. Öncelikle tüm babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyorum. Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak'ın talimatları doğrultusunda üç kategoride düzenlenen satranç turnuvamız bugün başladı. Gençlik Merkezimiz, gençlerimizi spor faaliyetleriyle buluşturmaya devam ediyor. Turnuvaya katılan tüm gençlerimize ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza başarılar diliyorum.”

Turnuvada yarışan Veysel Eymen Doru da şunları söyledi:

“Babalar Günü dolayısıyla Siverek'te düzenlenen satranç turnuvasına babamla birlikte katıldım. Satrancı çok seviyorum. Gerçekten çok güzel bir spor. Bu turnuvada yer aldığım için çok mutluyum. Tüm sporcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum.”

Üç kategoride gerçekleştirilen ve iki gün sürecek turnuvanın sonunda dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödüller verilecek.

 

Siverek'te bir ilk: Babalar Günü Satranç Turnuvası başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.