kaynak olarak ekleyin
Hilvan’da 17 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen HilvanFest, protokol üyelerinin katılımıyla düzenlenen açılış programının ardından başladı.
Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ön plana çıkaran festival, kapsamlı bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirildi.
Kurucu başkanlığını Furkan Çimen’in yaptığı HilvanFest; çocuklara umut olmayı, gençlere yeni fırsatlar sunmayı, kültürel değerleri yaşatmayı ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.
Festivale Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Tahir Güllüoğlu ve Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ahmet İlyas da katıldı. Hilvanlı olan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ın katılımı, organizasyona ayrı bir anlam kattı.
HilvanFest, yalnızca kültürel ve sosyal etkinliklerden oluşan bir festival olmanın ötesinde, çocukların ve gençlerin gelişimine katkı sunmayı amaçlayan kapsamlı bir sosyal sorumluluk projesi olarak öne çıkıyor.


0 Yorum