Karaköprü’de çocuklar havuzda serinliyor

Karaköprü Belediyesinin açtığı yüzme havuzları sıcak havalarda serinlemek isteyen çocukların uğrak yeri olurken, Yaşampark'taki yüzme havuzunda çocuklar hem eğleniyor hem serinliyor.

Karaköprü’de çocuklar havuzda serinliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Belediyesinin vatandaşlar için sosyal ve sportif faaliyet merkezi olarak ilçeye kazandırdığı yüzme havuzları yaz sıcaklarında serinlemek isteyen vatandaşlarla dolup taşarken, Yaşampark'ta açılan yüzme havuzu 7-15 yaş aralığındaki çocukların uğrak yeri haline geldi. Bunaltıcı sıcaklarda yapılacak en serin aktivite olan yüzmeye çocuklar akın ederken, Yaşampark’ta çocuklar temiz ve güvenli ortamda hem serinliyor hem de eğleniyorlar.

Yaşampark yüzme havuzu haftanın altı günü hizmet verirken, cuma günleri bakım ve temizlik çalışmaları nedeniyle hizmete ara veriliyor.

Saat 10.00- 17.00 arasında faaliyet gösteren Yaşampark yüzme havuzundan 7-15 yaş arası çocuklar faydalanırken, yüzme seanslarında sürekli cankurtaran hazır bulunduruluyor. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yüzme aktivitesinin yaz aylarında çok rağbet gören ve ihtiyaç haline gelen bir faaliyet olduğunu bildiklerini ve bu anlamda ilçede 3 yüzme havuzunu faaliyete aldıklarını dile getirdi.

Metin Baydilli, "Son dönemlerde gerçekten bunaltıcı derecede sıcaklıklar var ve bu sıcaklarda hem bir sosyal sportif faaliyet yapmak hem de serinlemek isteyen vatandaşlarımız yüzme havuzlarımızı tercih ediyor. İlçemizde Doğukent kapalı yüzme havuzumuz, Yaşampark yüzme havuzumuz ve Atakent yüzme havuzumuz olmak üzere üç tane havuzumuzu vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Yaşampark'taki havuzumuzun bakımını bitirip onu da hizmete sunduk ve 7-15 yaş aralığındaki çocuklarımız buradan faydalanıyorlar. Gerek güvenlik gerekse temizlik anlamında çocuklarımız ve vatandaşlarımız havuzlarımızı gönül rahatlığıyla kullanabilmeleri" diye konuştu.

 

Karaköprü’de çocuklar havuzda serinliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.