Rıdvan Söylemez: Ceylanpınar'ı göç veren değil alan ilçe yapacağız

Aslen Ceylanpınarlı olan Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Ceylanpınar’ı göç veren değil, göç alan bir ilçe yapacaklarını söyledi.

Rıdvan Söylemez: Ceylanpınar'ı göç veren değil alan ilçe yapacağız

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Ceylanpınarlı olan Çevre ve Orman Derneği Başkanı Rıdvan Söylemez, Ceylanpınar’ın kalkındırılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Ceylanpınar'ı göç veren değil, göç alan bir ilçe yapacağız” diyen Söylemez, her yıl neredeyse binlerce gencin, yüzlerce ailenin başka illerde ağır işlerde çalışarak geçimini yapmaya çalıştığına dikkati çekti.

Ceylanpınar’ın dünyanın en büyük tarım işletmesine sahip olmasına rağmen TİGEM'den yeterli düzeyde insanların ve gençlerin faydalanamadığını belirten Söylemez, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Yıllardır halkımıza sadece belediyede iş sözü verip halkı kandıran bir siyasi anlayışa karşıyız. Ceylanpınar Belediyesi, gençlerimize derman olamıyor, bu siyasetle de derman olamaz.

Ceylanpınar'da tarım sanayisini geliştirmeden, gümrük kapısında özellikle valiz geçişini sağlamadan gençlerimize bu topraklarda bir gelecek inşaa edemeyiz.

Ceylanpınar tarım sanayisinin yanında, seracılık alanında büyük çalışmalar yaparak, hem dünyada var olan gıda krizine karşılık ülke ekonomisine katkıda bulunup hem de bölgemizin istihdam sorununa çözüm üretebiliriz.

 Seracılık sektörü ile belirtmiş olduğumuz sorunların yanında ticari alanda da ilerleme sağlamış oluruz.

Bu doğrultuda halkımıza şunu ifade etmek istiyoruz; kutuplaştıran, ayrıştıran ve halka yalan vaatlerde bulunmak yerine projeleri konuşarak ve her kesimi ilçe yönetimine katarak farklı bir siyasetle geleceğiz.”

Rıdvan Söylemez, ilçedeki gençleri kimsenin “yıllardır süregelen saçma sapan siyasetlerine ve insanlar üzerinden rant elde etmelerine” izin vermeyeceklerini kaydetti.

Rıdvan Söylemez: Ceylanpınar'ı göç veren değil alan ilçe yapacağız

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.