Demet Akalın Ceylanpınar’da köpeğe tecavüz eden adama öfke kustu!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Ceylanpınar’da köpeğe yönelik istismar iddialarıyla gündeme gelen yaşlı adam hakkında sert tepkisini dile getirdi. Sosyal medyada paylaşılan video hakkında konuşan şarkıcısı "S... kopsun" dedi.

5

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Ceylanpınar’da köpeğe yönelik istismar iddialarıyla gündeme gelen yaşlı adam hakkında sert tepkisini dile getirdi. Sosyal medyada paylaşılan video hakkında konuşan şarkıcı, "S... kopsun" dedi.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde henüz kimliği tespit edilemeyen yaşlı bir adamın köpeğe tecavüz ettiği ortaya çıktı. Olay, bir vatandaş tarafından kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı ve kısa sürede büyük tepki topladı. Demet Akalın da sessiz kalmayarak şahsa yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Ceylanpınar kırsal kesiminde, yaşlı bir bireyin ormanda bir köpeğe istismarda bulunduğu iddiası ortaya atıldı. Adamın üstünü giyerken bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde sessizliğini koruduğu görüldü. Görüntüyü kaydeden kişi, emniyet güçlerini çağırmak istediği esnada yaşlı adamın uzaklaşmaya çalıştığı anlar da kaydedildi. Görüntüleri gören ünlü şarkıcı Demet Akalın, yaşanan olaya tepki göstererek "S... kopsun" dedi.