Vali Şıldak'tan Zafer Bayramı mesajı

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak "Ecdadımızın bizlere emanet bıraktığı kadim değerleri daha yüceltmek ve ülkemizi her alanda daha müreffeh yarınlara ulaştırmak için durmaksızın çalışacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Vali Şıldak'tan Zafer Bayramı mesajı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yayımladığı mesajla kutladı.

Vali Şıldak mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Aziz Türk milletinin köklü tarihi boyunca elde ettiği büyük zaferlerden biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıl dönümüne erişmenin haklı gururunu, millet olarak hep birlikte yaşıyoruz.

Makineli tüfeklere karşı kılıcın, zorbalığa karşı vatan aşkının galip geldiği bu muharebe; her türlü imkânsızlığa rağmen Türk milletinin kesin zaferiyle sonuçlanmıştır. Türklerin, Bizans’ı yenerek Anadolu’yu yurt edindikleri tarih olan 26 Ağustos 1071 Malazgirt Meydan Muharebesi’nden asırlar sonra; 26 Ağustos 1922 tarihinde başlatılan Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlanması, bu aziz toprakların ebediyen Türk yurdu olarak kalacağını herkese göstermiştir.

'DURMAKSIZIN ÇALIŞACAĞIZ'

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki kahraman Türk ordusunun, 30 Ağustos 1922 tarihinde Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nde kazandığı büyük zafer, milletimizin istiklal aşkını tüm dünyaya ilan edişinin unutulmaz bir sembolü olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin sağlam temellerinin atıldığı, istiklal ve bağımsızlık mücadelesinin başarıyla taçlandığı 30 Ağustos tarihi; vatanımızın bölünmez bütünlüğünün ne pahasına olursa olsun korunacağının miladıdır.

Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nde kazanılan zaferin yıl dönümünü kutlarken, ecdadımızın bizlere emanet bıraktığı kadim değerleri daha yüceltmek ve ülkemizi her alanda daha müreffeh yarınlara ulaştırmak için durmaksızın çalışacağımızı ifade etmek istiyorum.

'BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN'

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Büyük Taarruz için 'Bu eser, Türk milletinin hürriyet ve istiklal düşüncesinin ölümsüz bir abidesidir. Bu eseri yaratan bir milletin evladı, bir ordunun başkomutanı olduğumdan, mutluluk ve bahtiyarlığım sonsuzdur' demiştir. Bizler de böyle aziz bir milletin evladı olmaktan büyük bir onur duyuyoruz. Bu onurun bizlere yüklediği azim ve istikrarla, ülkemiz ve milletimiz için çabalamaktan asla vazgeçmeyeceğimizi belirtiyor; aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere; bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun!"

BİHA

 

Vali Şıldak'tan Zafer Bayramı mesajı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.