Kılıçdaroğlu, ameliyat olan Emine Şenyaşar’ı ziyaret etti

CHP lideri Kılıçdaroğlu, beş yıl önce eşi ve iki oğlu öldürülen Emine Şenyaşar’ı ameliyat olduğu hastanede ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, ameliyat olan Emine Şenyaşar’ı ziyaret etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde eşi ve iki oğlu öldürülen sonra adalet nöbetine başlayan Emine Şenyaşar'ı ameliyat olduğu hastanede ziyaret etti.

Ziyarete Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu, Emine Şenyaşar ve Yeşil Sol Parti Urfa Milletvekili Ferit Şenyaşar'a ‘geçmiş olsun' dileklerini iletti.

 

“ADALET ARAYACAĞIM”

Ziyaretin ardından X hesabından paylaşımlarda bulunan Kılıçdaroğlu, “Emine Hanım hâlâ acılar içinde, hala adalet arıyor, hala katillerin yakalanmasını, yitirdiği ailesinin hesabının sorulmasını bekliyor. Oğlu tek kişilik hücrede tutulmaya devam ediyor. Erdoğan, katilleri senden-benden diye mi ayırıyorsun? Gözleri önünde ailesi katledilen Emine Hanım'ın feryadını neden duymuyorsun? Bu sessizlik nedir Allah aşkına? Ne pahasına olursa olsun, tek başıma bile kalsam, ömrümün sonuna kadar Emine Hanım ve ailesi için adalet arayacağım” dedi.

BİHA

Kılıçdaroğlu, ameliyat olan Emine Şenyaşar’ı ziyaret etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.