Başkan Albayrak Millet Bahçesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ilçede yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu. Albayrak, “Daha yeşil daha yaşanılabilir bir Halfeti için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Başkan Albayrak Millet Bahçesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Millet Bahçesi’nin yapım çalışmaları sürüyor.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Fırat Mahallesinde 55 bin metrekare alanda yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde saha çalışmalarını yerinde inceledi.

 

 Başkan Albayrak, Millet Bahçesi'nin yeşilin her tonunu içinde barındıracak, bitki ve yöresel peyzajıyla ilçeye yeni bir soluk getireceğini söyledi.

 

Başkan Albayrak, projede biyolojik gölet, bitki gösteri alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarının yer alacağını belirterek, " TOKİ Başkanlığımız tarafından 55 bin m² alanda 56 Milyon TL yatırım bedeli olan Millet Bahçemiz ilçemize ve hemşehrilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Daha yeşil daha yaşanılabilir bir Halfeti için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Başkan Albayrak Millet Bahçesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ilçede yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu. Albayrak, “Daha yeşil daha yaşanılabilir bir Halfeti için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi. Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde Millet Bahçesi’nin yapım çalışmaları sürüyor. Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Fırat Mahallesinde 55 bin metrekare alanda yapımı devam eden Millet Bahçesi’nde saha çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Albayrak, Millet Bahçesi'nin yeşilin her tonunu içinde barındıracak, bitki ve yöresel peyzajıyla ilçeye yeni bir soluk getireceğini söyledi. Başkan Albayrak, projede biyolojik gölet, bitki gösteri alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarının yer alacağını belirterek, " TOKİ Başkanlığımız tarafından 55 bin m² alanda 56 Milyon TL yatırım bedeli olan Millet Bahçemiz ilçemize ve hemşehrilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Daha yeşil daha yaşanılabilir bir Halfeti için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Başkan Albayrak Millet Bahçesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.