Urfalı kaymakamın düğününde siyasi rakipler aynı masada!

Akçakaleli Kaymakam İsa Bertan'ın düğününe halef selef belediye başkanların aynı masada tebebbüsümle oturdukları fotoğraf, gecenin en çok konuşulan karesi oldu. Siyasi arenada Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile rekabet halinde olan eski başkan Abdülhakim Ayhan "Siyasi hesaplarımız, beklentilerimiz farklı olabilir ancak bu farklılıklar ve siyasi beklentiler bizim kardeşliğimizden ve dostluğumuzdan asla koparmaz" dedi.

Urfalı kaymakamın düğününde siyasi rakipler aynı masada!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKÇAKALE- Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde Akçakaleli Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan ile Aylin Doğan'ın düğününde siyaset adına unutulmaz bir an yaşandı.

Eski Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ile mevcut Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da düğüne davet edilen isimler arasındaydı. Siyasette adeta ezeli rakip olarak görülen iki isim de düğüne katıldı üstelik aynı masaya oturdu. İki ismin tebessüm ederek aynı karede yer aldıkları fotoğraf ise gecenin en çok konuşulan karesi oldu. 

AYHAN: ÖZEL YERLERDE DÜŞMANLIK OLMAZ

Eski başkan Ayhan da fotoğrafı dostluk mesajı verdiği bir yazı ile paylaşarak "Bizler aynı bölgede dürüst, ilkeli, hakkaniyetli siyaset yapmaya çalışan siyasetçileriz. Hepimizin hayali ve sevinci aynıdır. Bizler davet edilen düğünlerde halay çeker, aynı taziyelere gider, aynı hastalara geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunuruz. Siyasi hesaplarımız, beklentilerimiz farklı olabilir ancak bu farklılıklar ve siyasi beklentiler bizim kardeşliğimizden ve dostluğumuzdan asla koparmaz. Bu yüzden hepimiz bir düğüne veya taziyeye gittiğimizde bizim düğünümüz veya taziyemiz gibi davranırız. Bu özel yerlerde ve zamanlarda düşmanlık, hasetlik, siyasi beklentiler olmaz. Bu yüzden kardeşçe el sıkışır selamlaşır hatta birbirimize sarılırız. Bu yüzden güzel ve mutlu günlerde çekilen fotoğraflara başka anlamlar yüklemek veya algı yapmak isteyenlere karşı net cevabımızdır" dedi.

BİHA

Urfalı kaymakamın düğününde siyasi rakipler aynı masada!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.